2777
2789
غلط کرده مگه زایمان کرده که میاد تو این تاپیک

😂😂😂😂نهبعضز اقایون تاپیک خانوما نظر میزارن حالا این خانوم تگ کرده اقا رو ک بیا جواب بده😂😂😂مسخرش کرده 

خدایا شکرت🙏🏽

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گلم باید فکر کنی تو از پس کدوم بر میای هر دو درد داره که امانت بریده میشه اینو همه می‌دونیم طبیعی حین زایمان بعدش تمام سزارین بعد رفتن بیهوشی و یا بی حسی 

هر دو هم بی حسی و مسکن داره 

من هر دو زایمان رو تجربه کردم برای طبیعی 16 ساعت درد کشیدم و زایمان کردم اون ساعت ها درد داشتم مخصوصا ه چهار ساعت آخری ولی با به دنیا اومدن بچه همه چی تموم شد و راحت شام خوردم و به بچه رسیدگی کردم 

ولی سزارین خیلی خیلی راحت بچه به دنیا اومد بدون هیچ دردی ولی تا چند روز درد داشتم 

عزیزم زایمان بدون درد نیست ولی خب طبیعی به نظر من بهتره چونکه دیگه بعدش عوارصی نداره حداقل

در هرصورت امیدوارم ک زایمان خوب و راحتی داشته باشی گلم

من طبیعی بودم خوش زایمانم بودم راضیم کلا نمتونم  بخیه سزارین و تصور کنم رو شکمم خیلی سخته

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم