asmabagher مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 516 عنوان خانما 383 بازدید | 55 پست بنظر شما و از روی تجربتون آیا زایمان طبیعی بهتره یا سزارین ؟ 1404/01/23 | 12:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفر۷۳ عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 500 من هر دو زایمانم طبیعی بود و خیلی راضی بودم البته من ورزشهای زایمان رو مرتب انجام می دادم فقط 6 هفته به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃
گوگولیتونمم عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 24285 من بخوام زایمان کنم طبیعی قطعا 🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 5420 طبیعیالیته بستگی به شرایط بدنی داره گلم چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤
asmabagher مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 516 من هر دو زایمانم طبیعی بود و خیلی راضی بودم البته من ورزشهای زایمان رو مرتب انجام می دادم درد نداره
asmabagher مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 516 خودت باید ببینی کدوم تو توانته والا طرفای ما یکی دو نفر سزارین کردن از سردرد نمیتونن پاشن و جایه بخیه هاشون خیلی اذیتشون میکنه
boynini عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 8078 والا طرفای ما یکی دو نفر سزارین کردن از سردرد نمیتونن پاشن و جایه بخیه هاشون خیلی اذیتشون میکنه همع مث هم نیستن خودت فقط میتونی انتخاب کنی
oooosimabano عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 13188 دوتا طبیعی زایمان کردم عالی چون از بچگی ورزش کردم لایک نکنید😜
نیلوفر۷۳ عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 500 درد نداره درد که داره عزیزم اما با ورزش می تونی کنترل کنی زمانش رو اما واقعا نسبت به عوارض سزارین بهتره. بعد زایمان سرحال و راحت به خودت و بچت می رسی. فقط 6 هفته به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃
asmabagher مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 516 طبیعیالیته بستگی به شرایط بدنی داره گلم هر دوتاش در توانم هست میدونم طبیعی بهتره ولی مادرم ۳ تا زایمان طبیعی کرده میگه خیلی اذیت شدم اینا
asmabagher مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 516 درد که داره عزیزم اما با ورزش می تونی کنترل کنی زمانش رو اما واقعا نسبت به عوارض سزارین بهتره. بعد ز ... مرسی عزیزم
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 5420 هر دوتاش در توانم هست میدونم طبیعی بهتره ولی مادرم ۳ تا زایمان طبیعی کرده میگه خیلی اذیت شدم اینا بله دزد شدیدی باید بکشید ولی اگه کلاس های آمادگی قبل زایمان برید یوگا لرید ماما همراه بگیرید یه زایمان عالی خواهی داشتمن کادر اتاق عملم بنظر من سزارین فقط در موارد اورژانسی صلاحه چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤
نیلوفر۷۳ عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 500 مرسی عزیزم امیدوارم هر کدوم که انتخابت شد تجربه خوب و راحتی باشه واست عزیزم فقط 6 هفته به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃
asmabagher مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 516 دوتا طبیعی زایمان کردم عالی چون از بچگی ورزش کردم امروزه تجهیزات زیاد شده علم هم پیشرفته میگن دیگه درد قدیمارو ندارع