2777
2789

سلام مادرم تقریبا یک سال و نیمه پاش شکسته و من همه جوره این مدت همراهش بودم ، اما من این چند وقت اخیر واقعا دیگه نمیتونم مثل سابق کنارش باشم و باید برم سرکار باید مطالعه ام بیشتر بشه و وقت کافی ندارم برای مادرم . نه اینکه نخوام واقعا نمیتونم اگه بشینم باهاش کاری ام انجام بدم از هدفام دور میمونم ، من حتی ظرفای شام و ناهار و صبونه رو میشورم تا حد امکان خونه رو هم تمیز میکنم ولی واقعا نمیتونم ۲۴ ساعته در خدمتشم باشم چیکار کنم ؟؟؟؟؟

اول بگم خدا خیرت بده دوما حق داری با مادرت صحبت کن قطعا اونم درک میکنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست گلت درد نکنه که انقدر فرزند خوبی هستی عزیزم دعای خیرشون شمارو عاقبت بخیر میکنه ♥️خواهر و برادر د ...

والا دارم خواهرم سرکاره و برادرمم اصلا کمک نمیکنه میاد و یه بازی هم روی دوش منه منم هرچی میگم حتی کاری هم انجام نمیده 

والا دارم خواهرم سرکاره و برادرمم اصلا کمک نمیکنه میاد و یه بازی هم روی دوش منه منم هرچی میگم حتی کا ...

عزیزم روحیه ی مامانتون چطوره؟ اگر شمام برید مطالعه کنین ناراحت میشن؟ به نظرم شبا غذای فردا رو بذارین و ظرفارو بشورین. با برنامه ریزی میشه آخه مامانتون هم محتاجه بنده خدا