2777
2789

هعی😞

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

اول برو راجع به زندگی با یه کلیه تحقیق کن

بعد بیا اینجا صحبت کنیم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا 😐پسرخاله شوهرم بدبخت کلیه شو فروخت ماشین خرید بعد چندماه اون کلیه دیگه مشکل پیدا کرد از کار افتاد فوت شد بنده خدا

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

کبد مبدقلب اینا آپاندیسی چیزی اینارو چند میخرن😂😂

چی میگی تووووو

قلب میلیاردیه میخوای اونو بفروش🙄

فقط دیگه عمل زیبایی بعدش رو تضمین نمی کنم 😂

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

کبد چند میخرن؟😂خدا رحمتش کنه

خدا نکشتت دست از سر اعضای زبون بسته ات بردار😂😂😂😂

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

کبد مبدقلب اینا آپاندیسی چیزی اینارو چند میخرن😂😂

آپاندیس خوبه یه میلیارده😁😁

عه جدیییخب بعدش ماشین و آیفونم میخرم خوبه دیگه🤣

اصلا می تونی بکوبی از نو بسازی

ولی اون دنیا😂