2821
2789
عنوان

کنکوریا بیان

74 بازدید | 11 پست

نظرتون چیه؟

من حقیقتا فکز میکنم مشاور ها خیلی پیچیده میکنن شرایط کنکور رو

بابا قراره چند تا دفترچه رو بزنیم دیگه حالا بعصی سوالارو رد میکنی بعصیا رو دور بعد میزنی

ولی خیلی سختش میکنن

که مثلا کنکور های گذشته رو حتما به صورت کنکور بزن

فک کنم همون 10 روز آخر کنکور این مدلی آزمون بزنیمم اوکیه و میاد دستمون وقتی دانش آموز قوی باشه

نظرتون چیه واقعا الان که تایم نیست میشه جز سه چهار تا کنکور بقیه رو به صورت تک درس زد کمتر وقت میگیره

غول ساختن از کنکور واقعا

برا منی که نمیرسم کنکور هارو همرو جامع بزنم همون 1403 رو جامع بزنم خوبه؟

چون فرصت ندارم از طرفی شرایط آزمون رو میدونم چون قلم چی میرفتم

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یسریاشون واقعا خوبن اما اکثرشون سرشون نمیشه طرف دانشجوعه علم مشاوره هم اصلا نداره فاز مشاور برمیداره طبق تجربه و شرایط خودش یچیزی میگه..‌ و خب اره استرس میدن ب دانش اموز ک جیبشون پر شه. البته خوبم هست بینشون اما اکثرشون اینطورن.

Intj- بااحترام کسی جز استارتر ریپلای نزنه.

ببین کنکورای سالای پیش خیلی مهمه کلا

ارهه واقعا 

اگر تک درس بزنم کنکور هارو مثلا امروز فقط دفترچه یک  اشکال داره؟ نمیرسم جامع بزنم اخه

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

نه اشکال که نداره جامع زدن برا مدریت زمان و انرژی‌ته

ببین خسته نمیشم سر آزمونا چون قلمچی میدم دستم اومده اون خستگی و اینا 

مدیریت هم که همون طبق زمان میزنم دیگا انشاالله 

ببین خسته نمیشم سر آزمونا چون قلمچی میدم دستم اومده اون خستگی و اینا مدیریت هم که همون طبق زمان میزن ...

حالا همون دو سه تا که می‌خوای بزنی رو جامع بزن به هر حال چینش سوالا و اینا فرق داره با قلمچی اینا

جاوید ایران