monblack مدیر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4526 عنوان بدهی من ب دوستم | مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 18 پست سر یه قضیه خیلی بد باهم دعوامون شد چن ماه پیش (مثلا دوماه پیش ن بیشتر) منم اونموقه از سرلج ندادم پولشو ولی الان پشیمونم ک ندادم پولشو پیام بدم بهش ازش بگیرم شماره حسابو نمیدونم چی بگم بهشمیترسم باز بحثمون شه برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆ 1404/01/23 | 11:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monblack مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4526 اهابگو (سلام شماره کارتت رو لطف کن بدهیم رو بزنم به حسابت ممنون) این خوبه ممنون برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
بهارخانوم،مهربون عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 2999 ن ندارم ولی اره دیگ بهش پیام میدم زودتر پس بده باورت میشه دوساله منم به دوستم قرض دادم و اون حتی به پیامم و تماس تلفنیم جواب نداد خیلی حس بدیه
monblack مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4526 زودتر پس بده باورت میشه دوساله منم به دوستم قرض دادم و اون حتی به پیامم و تماس تلفنیم جواب نداد خیلی ... خب اون وجدان نداره من ن نمیتونم بزنم ب بیخیالی بااینکه اون قید پولشو زده بود و فک میکرد من دیگ پسش نمیدم برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆