شیش ماه اقدامم این ماه علائم بارداری شدید بود از۱۶پری هم دوفاستون دکتر داد خوردم.امروز موعدم بود ماه قبل۹ /ام شدم الان یک هفته بدنم داغه .بیبی چکم الان زدم منفی
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
منم ماه قبل ۹هم شدم.این ماهم دوفاستون خوردم میشه بگی علایمت چطوری ان؟تا نهم صبر کن
باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
در هر صورت الان برای علائم بارداری یا حتی نشون دادن بی بی چک خیلی زوده
خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
بستگی داره پریودت چند روزه باشه اگر بیست و هشت روزه باشه امروز موعدت میشه و اگر سی رو ...
منم ماه قبل نهم شدم.بیشتر دوره هام ۲۸ روزه یا ۲۷ روزن.یعنی بی بی چک بزنم امروز؟
باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
از روز ۱۶ ام ده روز خوردم.من درد زیر شکم دارم گاهی..خشتگی زیاد و گر گرفتگی..درد سینه هام کم شدع خیلی وگرنه از روز ۱۶ هم بود فک کنم سینه هام درد میکردن.
منم ماه قبل نهم شدم.بیشتر دوره هام ۲۸ روزه یا ۲۷ روزن.یعنی بی بی چک بزنم امروز؟
نه زوده
زودترین موقعی که میشه جواب گرفت موعد پریود
ولی احتمالش هست که باردار باشی و الان نشون نده
برای همین بهتره بذاری حداقل سه روز از موعد بگذره و پریود اگه نشدی
بعد بی بی چک بذار
خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
نه زوده زودترین موقعی که میشه جواب گرفت موعد پریود ولی احتمالش هست که باردار باشی و ال ...
الان زدم منفی شد