2821
2789
عنوان

😓😓😩😩😭خسته شدم دیگه

238 بازدید | 20 پست

شیش ماه اقدامم این ماه علائم بارداری شدید بود از۱۶پری هم دوفاستون دکتر داد خوردم.امروز موعدم بود ماه قبل۹ /ام شدم الان یک هفته بدنم داغه .بیبی چکم الان زدم منفی

بنظرتون موعدم امروز یا۹ اُم......واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم .مرسی ازتون اگه جواب بدید

خدای مهربون مرسی که پناهمی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم ماه قبل ۹هم شدم.این ماهم دوفاستون خوردم میشه بگی علایمت چطوری ان؟تا نهم صبر کن

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.

بستگی داره پریودت چند روزه باشه

اگر بیست و هشت روزه باشه 

امروز موعدت میشه 

و اگر سی روزه

سی و دو روزه باشه 

دو تا چهار روز دیگه موعدت هست

در هر صورت الان برای علائم بارداری یا حتی نشون دادن بی بی  چک خیلی زوده

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
بستگی داره پریودت چند روزه باشه اگر بیست و هشت روزه باشه  امروز موعدت میشه  و اگر سی رو ...

منم ماه قبل نهم شدم.بیشتر دوره هام ۲۸ روزه یا ۲۷ روزن.یعنی بی بی چک بزنم امروز؟

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.

حالا یه دو روز صبر کن و اول صبح بزن. اینجا یکی می گفت دو هفته بعد تاخیز مثبت شده بود

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
منم ماه قبل ۹هم شدم.این ماهم دوفاستون خوردم میشه بگی علایمت چطوری ان؟تا نهم صبر کن

چند روز خوردی دوفاستون؟

علائم سینه هام بشدت سفت شد و درد داره.ترشح سفید غلیظ.تیر تو دل و دل درد گرمای بدن .تهوع 

الان سه روزه نون ماست میخورم تهوع دارم ولی نمیاد بالا

حالا یه دو روز صبر کن و اول صبح بزن. اینجا یکی می گفت دو هفته بعد تاخیز مثبت شده بود

واقعا تحمل ندارم دیگه تست ک منفی میشه کلا میگم تموم منتظر پری باشم

از روز ۱۶ ام ده روز خوردم.من درد زیر شکم دارم گاهی..خشتگی زیاد و گر گرفتگی..درد سینه هام کم شدع خیلی وگرنه از روز ۱۶ هم بود فک کنم سینه هام درد میکردن.

از روز ۱۶ ام ده روز خوردم.من درد زیر شکم دارم گاهی..خشتگی زیاد و گر گرفتگی..درد سینه هام کم شدع خیلی ...

منم همش خستم نشستم.نکنه مال قرص هامونه؟

عزیزم توکلت به خدا باشه. انشالله زود زود دامنت سبز میشه☺

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
منم ماه قبل نهم شدم.بیشتر دوره هام ۲۸ روزه یا ۲۷ روزن.یعنی بی بی چک بزنم امروز؟

نه زوده 

زودترین موقعی که میشه جواب گرفت موعد پریود 

ولی احتمالش هست که باردار باشی و الان نشون نده

برای همین بهتره بذاری حداقل سه روز از موعد بگذره و پریود اگه نشدی 

بعد بی بی چک بذار 

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
نه زوده  زودترین موقعی که میشه جواب گرفت موعد پریود  ولی احتمالش هست که باردار باشی و ال ...

الان زدم منفی شد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز