2777
2789
عنوان

کلاس چی میبرید بچهاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2123 بازدید | 165 پست
اره زوده هنوز باید سواد خوتندن نوشتن داشته باشه که بتونه راحت تر کار کنه

من خودم خیلی کامپیوترم ضعیفه اصلا نمیتونم با لبتاپم کار کنم 

نیستمتون نه همتون …بیشترتون🙃

دختره یا پسربدای یادگیری کامپیوتر زود نیست

دختره 

فقط در حد ابتدایی که بتونه با لب تاب کار کنه و پاورپویینت مدرسشو درست کنه و…

اخه از وقتی گوشی  و تب لت اومده بچه های من که اصلا سراغ سیستم نمیرن حالا دخترم که اصلا گوشی و..نمیدم‌ولی پسرم که بزرگتره خیلی وقتش پای گوشی  هدر میره بدون یادگرفتن مهارت سیستمی 

دوست ندارم دخترم اینجوری باشه برای همین میخام  کار با لب تاب رو یاد بگیره و همه کاراشو با اون انجام بده 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا خیلی مهمه که شوهرتان همراه باشه 

از بس همش مخالفت کرده با من بچمم همینجور شده 

یا میگه بدرد نمیخوره این کلاس 

یا زوده 

یا هوا گرمه هوووف 

خستم کرده 

من نگران نوجوانیشم

اصلا هم باهاش وقت نمیگذرونه

عه پس کامپیوترم خوبه ببرم اینو یه مشاور بهم گفت که بچه هایی تو نوجوانی تو خیابون پلاس میشن از کودکی ...

کامپیوتر زوده هنوز 

موسیقی شروع کن ورزش هم حتما شروع کن 

شنا که واجبه برای همه بالاخره مسافرتی جایی میری نمیشه همه برن تو استخر بچه  بمونه 

یه‌ورزش دیگه هم حتماااااا بفرست و ادامه بده 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

دختره فقط در حد ابتدایی که بتونه با لب تاب کار کنه و پاورپویینت مدرسشو درست کنه و…اخه از وقتی گوشی ...

چقد با فهم و درکید شما 

پسر منم زیاد گوشی دستش میگیره

کامپیوتر زوده هنوز موسیقی شروع کن ورزش هم حتما شروع کن شنا که واجبه برای همه بالاخره مسافرتی جایی می ...

شنا چند جلسه طول میکشه آموزشش 

کامپیوتر زوده هنوز موسیقی شروع کن ورزش هم حتما شروع کن شنا که واجبه برای همه بالاخره مسافرتی جایی می ...

میگه نقاشی نبرمش؟!

کلا خیلی مهمه که شوهرتان همراه باشه از بس همش مخالفت کرده با من بچمم همینجور شده یا میگه بدرد نمیخور ...

بچه ای که سرش با این‌چیزا گرم نباشه تو نوجوونی وقتشو هدر میده با دوستاش یا بدتر  با کافه و قلیون و…پر میکنه 

یه‌ورزش و یه هنر شروع کن و خودت پیگیر باش  خودت بیار ببر اگه همراهی نمیکنه خیلی 

شنا چند جلسه طول میکشه آموزشش

شنا ۳ترم آموزش داشت یعنی  تقریبا۲۴جلسه 

الانم توی تیم هست و هفته ای دوجلسه میرن تمرین 

بچه ای که سرش با این‌چیزا گرم نباشه تو نوجوونی وقتشو هدر میده با دوستاش یا بدتر با کافه و قلیون و…پ ...

هم یکی هزینه هاش به اون وابسته 

هم یه بچه نوزاد هم دارم 

🥴🥴🥴

شنا ۳ترم آموزش داشت یعنی تقریبا۲۴جلسه الانم توی تیم هست و هفته ای دوجلسه میرن تمرین

خب تقریبا یه ترمش که شنای معمولی رو یاد بگیره میشه هشت جلسه خیلی خوبه 

ولی من خیلی از شنا میترسم دور آزمون بچه هامون یکی از همشهریهامون بچش تو استخر دچار عارضه مغزی شد

میگه نقاشی نبرمش؟!

همه رو باهم شروع نکن بچه رو خسته‌کنی یه هنر و یه ورزش شروع کن ببین‌چطور پیش میره کم کم کلاس های دیگه شروع کن 

من بودم حتما آی مت میزاشتم 

نمیدونم شهرتون داره یانه 

آموزش ریاضی از پایه است هیلییییی تو مدرسه کمکتون میکنه بعنی وقتی مدرسه بره با ریاضی کلاس اول و دومش اصلا کاااار نداری شما 

خب تقریبا یه ترمش که شنای معمولی رو یاد بگیره میشه هشت جلسه خیلی خوبه ولی من خیلی از شنا میترسم دور ...

منم بخاطر همین ترس و استرسم شنارو دیر شروع کردم 

ولی اینجوری فکر کنی بچه رو هیچ جا نباید بفرستی چون هرجایی ممکنه پیش بیاد من خودم هربار  میره و برمیگرده هیلی استرس میکشم 

همه رو باهم شروع نکن بچه رو خسته‌کنی یه هنر و یه ورزش شروع کن ببین‌چطور پیش میره کم کم کلاس های دیگه ...

عزیزم کلاس اوله خودم باهاش از دو سه سالگی ریاضی کار کردم تا ضرب رو خودش یادگرفته 

ای مت رو داره شهرمون ولی به دردش نمیخوره 

ریاضیش خوبه 

منم عاااشق بسکتبالم اخه شهر ما کوچیکه موسیقی در حد دف ایناست باباش میگه پیانو

اولویت من تو مدرسه های، کلاس ورزش هست

دوست دارم بدنشون قوی بشه و انرژی شون تخلیه بشه

تابستون، در کنار نقاشی یا موسیقی هم اضافه میشه

هر چی که علاقشون باشه