2777
2789

عجیبه برام زن هایی مثل من که توقع زیادی ندارند دنبال پول و خوش گذرانی خودشون نیستن همه جوره فداکارند و فقط توجه و عشق و محبت می خوان همه جوره هم محبت می کنند اما باید حسرت ساده ترین چیز ها رو بخورند...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اما برعکس زن هایی که متوقع هستند محبتی ندارند یا اگرم باشه ظاهریه هزار جور غلطی هم بخوان می کنند اما شوهرشون همه جوره حواسش بهشون هست !

دنیای عجیبیه !

چرا واقعاً؟!

انگار زن های مهربون و با عاطفه زودتر سرشون کلاه میره

تو این سایت فقط خانم ها نیستند مردهای زیادی هم هستند از نوجوون گرفته تا جوون و میانسال و پیر ..

از مجرد تا متاهل و جداشده و زن باز و...

کاش آقایون بخونند نوشته های منو و فقط یه ذره بهش فکر کنند 

مردونگی به بی محلی کردن به خانمت نیست 

مردونگی به اینکه اگر دعوا شد تو نری جلو تا خودش بیاد برای منت کشی نیست 

فکر نکن غرورت له میشه اگر ناز زنت رو بکشی 

فکر نکن اگر به زنت محبت کنی پررو میشه 

فکر نکن اون زنی که بیرون هفت قلم آرایش کرده از خانمت خوشگلتره

فکر نکن اون زنی که بیرون از خونه باهات خوش می گذرونه بهت لبخند میزنه و سرت غر نمیزنه از خانمت بهتره 

نه اون زن مشکلات و دغدغه های یک زندگی مشترک رو نداشته 

سال ها با اخلاق و ویژگی های بد تو زندگی نکرده 

تو نداری ها و مشکلاتی که داشتی کنارت نبوده 

خستگی ها و کم حوصله بودن هات رو تحمل نکرده 

بارها کمبودهاش و بی محبتی تو رو تو خودش نریخته 

گذشت و فداکاری نکرده 

از همه مهمتر اینکه فهمیده تو با یکی دیگه هستی اما به روی خودش نیاورده ...

اون زنی که همیشه بهت لبخند زده همیشه حال خوب تو رو دیده 

همیشه سرحال بودنت برای اون بوده 

همیشه لحظه های خوبت پیش اون بوده 

آقایون به این ها فکر کنید 

کاری به استثناء ها ندارم که گاهی دو نفر واقعاً به اشتباه با هم ازدواج کردند یا وارد رابطه شدند 

زندگی واقعی فقط خوشگذرونی و لحظه های خوب نیست 

معنای واقعی دوست داشتن اینه که تو سختی ها کنار هم باشید

یه دختری رو میشناختم که بعد از اینکه از شوهرش جدا شد هر چند ماه یکبار با یه مرد بود

اکثرا هم پولدار بودند یعنی همه جوره باید بهش خوش می گذشت 

هم عشق و حالش رو داشت هم از نظر مالی مشکلی نداشت 

اما برام جالب بود که از زندگیش راضی نبود 

بهم می گفت احساس آرامش نمی کنم...

شاید این ها تو لحظه حالتو خوب کنه اما موندگار نیست

باور کنیم حال خوب همیشگی تو این چیزها نیست

بعضی از زندگی ها خیلی ساده خراب میشن 

به آقا میگیم چرا فکر می کنی خانمت دوست نداره میگه چون خودش بهم گفت ازت خسته شدم 

دیگه نمی خوام باهات زندگی کنم 

دیگه دوستت ندارم 

یادتون باشه تمام این جمله های منفی از طرف یک زن معنای مثبتی داره 

یعنی فقط محبت و توجه تو رو می خواد 

یعنی دوستت داره و می خواد تو با همه حرف های منفی که گفته مخالفت کنی بهش بگی دوسش داری 

زن ها وقتی این جملات رو میگن که احساس می کنند مرد این حس ها رو بهشون داره یعنی مرد دوسش نداره و فقط می خواد با شنیدن این جمله از طرف مرد که ولی من دوستت دارم آروم بشه

آقایون متاهل حرفی که میزنم شاید خیلی ساده باشه اما بهش توجه کنید شاید خیلی از مشکلات تون حل بشه 

هر زمان خانمتون غرر زد یا شروع کرد به ابراز ناراحتی فقط بهش محبت کنید معجزه میکنه درکش کنید

هر زنی مدل خودشه 

یکی محبت براش اینه که بغلش کنی نوازشش کنی 

یکی اینکه بهش بگی بریم خرید 

فقط کافیه از طرف تو محبت ببینه 

امتحانش کنید حتما جواب میده

اکثر زن ها فقط محبت و توجه می خوان 

یه نکته جالب بگم 

چرا سریال های کره ای و بیشتر ترکیه‌ای که عاشقانه هستند این همه بیننده خانم دارند؟؟؟!

اما فیلم های مبتذل رو بیشتر آقایون میبینند؟

شما تو سریال های ترکیه ای صحنه های ناجور نمی بینید بیشتر صحنه ها محبت های رمانتیک مردها به زن هاست 

یعنی دقیقاً چیزی که خانم ها از یه مرد انتظار دارند و البته متاسفانه چون با واقعیت خیلی فاصله داره و توقع زیاد ایجاد می کنه دیدن این سریال ها آسیب های خودش رو داره که بحثش طولانیه 

فقط می خوام بگم خانم ها تنها چیزی که می خوان 

محبت محبت محبت 

توجه توجه توجه 

هست

خانم ها هم روی حرفم فکر کنید 

اگر هم مورد مشکوکی از همسرتون می‌بینید هیچ وقت به روش نیارید به دو دلیل 

اول اینکه: بارها شده بر حسب اتفاق شواهد جوری کنار هم چیده شده که هر کسی هم جای شما بود به همسرش شک می کرد اما در کمال ناباوری معلوم میشه همه چیز یه سوءتفاهم بوده 

دوم اینکه: اگرم همسر شما داره خیانت می کنه اینکه به روش بیارید چیزی رو درست نمی کنه 

تو اولین قدم به این فکر کنید که هر انسانی ممکنه اشتباه کنه بعد خودتون پیش یه مشاور خوب برید یا بشینید فکر کنید جایی کم گذاشتید یا نه 

قطعاً حتی اگر شما جایی کم گذاشته باشید هم هیچ مردی یا زنی حق ندارد به شما خیانت کنه اما راه بیرون اومدن از این مشکل این نیست که به روش بیارید 

سعی کنید ایرادهای خودتون رو برطرف کنید اگر باز هم ادامه داشت از یه مشاور خوب کمک بگیرید به این بهانه که خودتون ایراد دارید نه همسرتون مرد رو ترغیب کنه بیاد جلسات مشاوره و بعد مراحل بعد 

همه حرفم اینه نذارید غرورش جلوی شما از بین بره 

تو آخرین مرحله که دیگه راهی برای اصلاح باقی نمونده به روش بیارید

کاش همه خانم های سایت این حرف منو جدی بگیرید

دوتا کار رو انجام ندید تحت هر شرایطی

اول: غر نزنید اگر هم انتقادی داشتید که واقعاً به جا بود اول از همسرتون تعریف کنید بعد بگید کاش این رو هم بهش دقت میکردی و آخرش باز هم تعریف کنید از همسرتون 

یعنی ایرادش رو بین چندتا خوبی بذارید 

اصطلاحا میگن ساندویچ براش درست کنید 

مردها واقعاً بچه هستند حتی اون مرد ۷۰ ساله هم بچه هست و نیاز داره زن ازش تعریف کنه 

دوم: جوری باهاش رفتار کنید احساس کنه تنها کسی که از همه بیشتر قبولش دارید همسرتونه 

نمیگم دروغ بگید این قدر همون چندتا نکته مثبتی که داره رو بزرگ کنید که احساس کنه چقدر تو چشم شما مهم هستید براش و همه جوره قبولش دارید 

یه جاهایی حتی اگر اشتباه میگه بگید چشم بعد سوالی ازش بپرسید به نظرت اینجوری باشه چی بهتر نیست؟

مردها دوست دارند احساس کنند اون ها دارند مدیریت می کنند و حرف درست رو میزنند

گاهی بهش می گفتم بیشتر وقت بذار با هم باشیم 

بهم می گفت من تمام وقت هایی که نیستم دارم برای تو و راحتی تو تلاش می کنم ...

اما درک نمی کرد که من از تو خود تو را می خواهم 

تمام احساس تو را 

همه توجه تو را 

برق لذتی که در نگاه توست از کنار من بودن...

من تمام تو را می خواستم...