2777
2789

ما یه دوست خانوادگی داریم  ک  هم محله ای ما هم هست پسرش یک سال از من کوچیکتره 

حدود ۱۸ساله ک میشناسیمشون و رفت و آمد داریم 

بعد این پسره همسایمون چندسال پیش با رفیق من ریختن روهم و یه چندسالی دوست بودن آخرین از هم جداشدن 

جدیدا این پسره خیلی پا پیچم میشه هی نزدیکم میشه ک حرفشو بهم بزنه ب بهانه های مختلف بهم پیام میداد

گفت میشه تو اینستا درخواستم قبول کنی؟منم دیکه جوابشو ندادم 

حس میکنم چون طلاق گرفتم بهم نزدیک میشه آخه خانوادش میخان واسش زن درست کنن اینم میگه من زن نمیخام 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نرو خونشون بلاکش کن

ن فقط سالی ۱بار میرم خونشون

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

از من کوچیکتره خیلی حس بدی بهم دست داد 

حالمو بهم زد