2777
2789
عنوان

دلشوره دارم

186 بازدید | 25 پست

امروز تصمیم گرفتم مدرسه نرم 

هم جسما کمی ناخوش احوالم و هم دلشوره و اضطراب هم نیمکتی های قدیمیِ منن!

جمعه شبا معمولا برای من عذابن چون صبح شنبه رو باید توی‌ مدرسه حضور پیدا کنم 

حالا ترکیبی از حس آزادی،دلشوره و عذاب وجدانُ دارم 

لطفاً لطفا یکی بیاد و بگه با امروز نرفتن من دنیا به آخر نمیرسه!

برای خودم کودکانه ست این واژه ولی شدیدا به «انگیزه» احتیاج دارم 

لطفا‌ از گفتن هیچ حرف مثبتی دریغ نکنید

شاید یه کلمه ی شما کمی منو برگردونه🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ اتفاق خاصی نمیوفته

من مدرسم تموم شده خیلی از روز ها غیبت دداشتم

خیلی وقت ها نمره کم اوردم حتی چندتا درس رو مردود شدم

با این حال هیچچچچو اتفاق خاصی نیوفتاد تموم شد و رف

شل کن بذار بگذره

به هیچی فکر نکن  چند دقیقه  راحت بخواب

اما بعد ک بیدار شدی درس بخون

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
هیچ اتفاق خاصی نمیوفتهمن مدرسم تموم شده خیلی از روز ها غیبت دداشتمخیلی وقت ها نمره کم اوردم حتی چندت ...

نفسِ عمیقی که بعد خوندنش کشیدم جانمُ رها کرد!

جانت رها باشه!🫂

با یه روز نرفتن هیچی نمیشه😁

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367