2777
2789
عنوان

دوره تکنسین داروخونه (نسخه خوانی)

236 بازدید | 18 پست

بنظرتون با مدرک این دوره از جهاد دانشگاهی میتونم توی داروخونه کار کنم ؟ بنظرتون حقوقش چقدره ؟ کسی می‌دونه هزینه این دوره ، چند هست الان توی جهاد دانشگاهی؟ 

الان دارم جایی کار میکنم پاره وقت هست اما به اندازه ۳۰نفر ازم کار میکشن و کل حقوقم به اندازه خرید چند دست لباس ماهانه هست ، اینقدر کمممم ، سال بعد میرم شهر بزرگ که خیلی داروخانه داره زندگی کنم ، بنظرتون کار پیدا میکنم باهاش؟

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

منم دورشو طی کردم و ۳ روز دیگه امتحان عملی شو دارم .من مدرکشو بگیرم مهاجرت کاری میکنم

هزینش چند شد ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دورشو طی کردم و ۳ روز دیگه امتحان عملی شو دارم .من مدرکشو بگیرم مهاجرت کاری میکنم

میگم مدرک تحصیلی هم داشتی یا باید حتما دیپلم باشی؟ بنظرت نسخه خوانی بهتره یا دستیار دندانپزشک ؟ واسه کار 

حدودا ۴،۵ تومنمن جهاد دانشگاهی نرفتم من تو موسسه فنی و حرفه ای آموزش دیدم

کدوم شهری؟خداکنه واسه منم همین حدودا بشه ، نهایتا تا ۶ اوکیم ، یه جا میگفتن ۱۵ ت استرس گرفتم 

میگم مدرک تحصیلی هم داشتی یا باید حتما دیپلم باشی؟ بنظرت نسخه خوانی بهتره یا دستیار دندانپزشک ؟ واسه ...

منکه کلاسشو رفتم معمولا دیگه همه دیپلمو رو داشتن ..

به نظر من دومی بهتره اگه هنوز نرفتی کلاسی ، برو دومی من اشتباه کردم اولی رفتم 

منکه کلاسشو رفتم معمولا دیگه همه دیپلمو رو داشتن ..به نظر من دومی بهتره اگه هنوز نرفتی کلاسی ، برو د ...

نه میگم که مثلا لیسانس رشته دیگه باشی قبولت میکنن واسه نسخه خوانی؟ یا فقط باید دیپلم باید باشی؟

کدوم شهری؟خداکنه واسه منم همین حدودا بشه ، نهایتا تا ۶ اوکیم ، یه جا میگفتن ۱۵ ت استرس گرفتم

چخبره ۱۵؟؟😐

به ما یک جزوه داد. که همه داروها توش هست با تمام دوز و عوارض و کاربرد حتی بعضی از جاهاش آناتومی بدن و بیماری هارو هم کاملا توضیح داده و ۵۰۰ صفحس

منکه کلاسشو رفتم معمولا دیگه همه دیپلمو رو داشتن ..به نظر من دومی بهتره اگه هنوز نرفتی کلاسی ، برو د ...

نه هنوز نرفتم ، هرجا میپرسم میگن نسخه خوان رو زودتر میگیرن و حقوقش یکسانه و دستیار دندون سخته و کار نیست، بخدا موندم بینش ، نه هنوز نرفتم کلاسش 

چخبره ۱۵؟؟😐به ما یک جزوه داد. که همه داروها توش هست با تمام دوز و عوارض و کاربرد حتی بعضی از جاهاش ...

آسونه یادگیریش؟ البته من انگلیسیم خوبه و دارو اینا رو خوب یاد میگیرم ، اما سررشته ای از دستیار دندون ندارم خیلیم از خون ترس دارم