2777
2789
عنوان

پسرم امشب بدجور لجش گرفته

189 بازدید | 13 پست

هیچ جوره خوابش نمیبره، همینطور بیداره انتظار داره باهاش بازی کنم، تو این دو ماهی که به دنیا اومده امشب اولین شبیه نه دردی داره نه چیزی ولی نمیخابه همینطوری زل زده بهم😫😫فردام عروسی دعوتم باید از صبح حاضر شم خیر سرم🤕

میخام شوهرمو بیدار کنم بدم دست اون بگیرم بخابم، اگه بیدار شه، اگه گردن بگیره 

اونقدم بغلش کردم راه رفتم پاهام نا نداره، خدا فردا رو به خیر بگذرونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ک دلم رفت 🥺🥺🥺بوی نوزاد بوی بهشته😍🤩البته اگه مامانش مرتب و تمیز نگهش داره😂😍حسابی بوسش کن ب ...

عزیزززرممم🥰🥰

قسمتت ایشالا💞

آره تمیز نگاهش میدارم

ولیظ فعلا بد کلافم کرده

پسر منم ۱۵ ماهشه همش گریه میکنه نق میزنه چون ک عمه های بیشرفش بدون خبر پاشدن اومدن مسافرت اونم ۲ نصف شب مام مجبوری اومديم تو اتاق بچم دیونه شده😭😭

من جایے باختم ڪه فڪر ڪردم دارم به آرزو هام میرسم.
پسر منم ۱۵ ماهشه همش گریه میکنه نق میزنه چون ک عمه های بیشرفش بدون خبر پاشدن اومدن مسافرت اونم ۲ نصف ...

ای وایییی، عزیزم🥺

الان چه وقته مسافرته؟ 😐اونم لشکر کشی خونه یه بدبخت دیگه

خدا حفظش کنه کوچولوتو😍😍😍🙃والا فعلا ک خدا باید پدرشو بفرسته😂بعد خود نی نی رو😁🫠🤦‍♀️

ممنوننن💞💞

ایشالا زودی بفرسته😅یه همه چیز تمومشو

منم تازه از پای طلاق برگشتم که نی نی بی بابا نشه🥲

من قربون اون چشاش برررررررررم😍😍😍😍جیگر خاله 😍😍😍قشنگ خاله😍😍😍😍😍

خدایا کی این ۳ماهم رد میشه پسرمنم دنیا بیاد قیافشو ببینم.اسی توروخدا دعام کن سالم و ب موقع دنیا بیاد

من قربون اون چشاش برررررررررم😍😍😍😍جیگر خاله 😍😍😍قشنگ خاله😍😍😍😍😍خدایا کی این ۳ماهم رد میشه پ ...

ممنون عزیزززز دلمممم💞💞💞

ایشالا بچت به سلامتی دنیا بیاد، زیر سایه پدر و مادر بزرگ شه💖

ممنوننن💞💞ایشالا زودی بفرسته😅یه همه چیز تمومشومنم تازه از پای طلاق برگشتم که نی نی بی بابا نشه🥲

مرسی مهربوون😀💖😁امیدوارم پا قدم نی نی خیر باشه عشق بین شما و همسرتو زیاد کنه و آرامش  و احترام تو خونتون برقرار باشه