2777
2789
عنوان

کات کردم همین الان حالم خوب نیست

212 بازدید | 29 پست

امروز با پسری که ۲سال باهاش در رابطه بودم خودم کات کردم آخرش همو بلاک کردیم (خواهشاً ببینید من اشتباه کردم یا اون آقا)

اول اینکه ۱۲سال ازم بزرگتر بود و قدش هم قد خودم بود دقیقا ۱۷۰ قیافشم معمولی شغلشم کارمند 

اول اینکه این آقا یه سری دروغ اول رابطه بهم گفت مثلاً گفت شرکت نصفش مال منه در صورتی که کارمندش بود و اینکه یه سری دروغای ریز دیگه

دوم در مورد خوانوادش پیش نامحرم آزادن

اینم بگم ۳تا خواهر داره این آقا که حسابی دخالت میکنند تو زندگیش خواهراش سنشون ۴۰سال تا ۴۵ساله هیچکدوم ازدواج نکرده 

جدیدا هم بهم میگفت می‌خوام ببوسمت عکس بدون مانتو برام بفرس 

و اینکه می‌گفت من قصدم ازدواجه دوست دارم ازدواج کنم باهات به نظرتون خوب کردم که تمومش کردم یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتنی راهشو بلده موندنی بهونشو.ن رفتنی با التماس میمونه ن موندنی با لگد میره 

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

به محرم نامحرمی کاری ندارم ولی دوروغ گفته خیلی بد 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
چند تا نفس عمیق بکش صورتتو بشور وسعی کن یادت بره همچین ادمی می شناختی خب تا یه مدت خاطراتش اذیتت م ...

اگه واقعا عاشق باشی یادت نمیره 

بهم گفتن یمدت بگذره یادت میره چرا بعد ۴ سال دارم با گریه راجب اون تایپ میکنم؟

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم