2777
2789
عنوان

بتا200<

258 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من مشکل بارداری دارم حالاباآمپول وتحت نظردکترباردارم دردوهفتگی آزدادم بتا۱۴۴بودبعداز۷روزتکرارکردم بتا200<  رانشون دادبه نظرتون سقط میشه یاامیدی هست

عزیزم باید تیتر بتا میدادی که عددت مشخص شه. الان معلوم  نیست عدد دومی چنده. فقط میگه بزرگتر از دویست شده.

ایشالا بارداریت سالمه

❤️❤️خدایا ،تو بهترینی❤️❤️دوس جونا لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم بفرستید. 💜💜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتما باید تیتر بتا رو همونجایی بدی که قبلا آز دادی

و ضمنا حتما باید تو برگه آزمایش بنویسه تیتر بتا

والا اگه فک کنن فقط مثبت و منفی بتا مد نظرته, اولین عدد مثبت درج میشه و همینا باعث اشتباه و استرس مادر میشه

اگه این موارد رو رعایت کردی ولی هنوز تیترت 200 بوده و قبلا سقط داشتی زودتر برو دکتر که بهت آسپرین بچه و آمپول هپارین بده, شیاف سایکلوژست هم میده بهت

چند دستور غذایی هم بهت توصیه می کنه. حتی چای و زعفران و زرشک و سایر غذاهایی که سقط میارن ممنوع میشی

خودتم کلا استراحت کن, چیزی بلند نکن حتی با ماشین اینور اون ور نرو, ایشالا به خوبی سپری میشه

آخه آزمایشم فقط نوشته Bet hcgراازم بگیرن 

خوب اگه اینو فقط نوشته بود و خودتم به آزمایشگاه نگفتی که چه تاریخی آزمایش بتات مثبت بوده و عدد قبلبو ندادی شک ندارم اونا فقط بتای مثبتو چک کردن.

چون دکتر منم تو آز دومم یادش رفت بنویسه "تیتر"

مسئول آزمایشگاه وقتی توضیحاتمو شنید گفت این برا تیتر نیس, فقط برا بتاست, همونجا رفتم دکتر اورژانس واسم نوشت.

دفعه سومش هم رفتم همونجا واسم زدن 

البته هر بار تاریخ آزمایش قبلیو می پرسیدن و از رو سیستمشون چک میکردن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز