2777
2789

هنوز هم هست مگه معاینه بکارت

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون فقط یه ورق کاغذه و اعتبار نداره

اصلا علمی نیست و خیلی وقتا هیچ دکتری نمیتونه وجود رابطه رو در یک شخص تایید یا رد کنه

و خب خیلیا بخاطر اینکه ایران آمار زیاد قتل ناموسی و آزار زنان رو داره، در هر صورت گواهی سلامت رو صادر میکنن که از جون اون دختر در برابر خطرهای احتمالی محافظت کنن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چون فقط یه ورق کاغذه و اعتبار ندارهاصلا علمی نیست و خیلی وقتا هیچ دکتری نمیتونه وجود رابطه رو در یک ...

ولی خوشحال شدم براش

چون فوق العاده بابا عصبی داره 

اره بابا متاسفانه مام این رسم مسخره رو داریم حتی دستمال خونی میدیم

بعد راضی ای؟

مثلا با خودت نمیگی من باید با مادرم که ۳۰ سال پیش ازدواج کرده و مادربزرگم که ۶۰ سال پیش ازدواج کرده فرقی داشته باشم؟

دخترتم باید همینجوری زندگی کنه که تو کردی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ترک هستین؟

اگه بگن همچین رسمی دارن همون اول کنسلن دیگه الان زمان قدیم نیست همچین خواسته ای مطرح کنن

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

رفت آمدش از درب عقب بوده🤣ولی جدا مگه هنوزم مهمه؟

ن عزیز رابطه کامل بوده 

اره من خواهرم چند سال پیش ۱۴۰۲ ازدواج کرد نامه گرفتیم 

و دستمال خانواده شوهرش

من اولین رابطه ام با همسرم بود

خونم نیومد. اگه دستمال میخواستن چه غلطی میکردم

خدایا امثال من که قدیم بودن چه به سرشون اومده😔

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
بعد راضی ای؟مثلا با خودت نمیگی من باید با مادرم که ۳۰ سال پیش ازدواج کرده و مادربزرگم که ۶۰ سال پیش ...

اگ قبول نکنم ک بهم هزار تا انگ میزنن 

چی بگم خواهر؟

کجایی هستید؟

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)***الان بچم دو ماهو نیمشه:) ۳۷ هفته و ۳ روز دکترم ختم بارداری زد،بچم iugr بود با وزن ۲۲۰۰ به دنیا اومد...زردیش شد ۲۰...بیمارستان بستری شد،شیر خیلی کم میخورید و...خیلی سخت بود خیلی...