۶۷۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 1743 عنوان عمل هموریید کی انجام داده 114 بازدید | 19 پست خانما لیزر هموریید بعد چند روز جاش ترمیم میشه وزخمش کاملا بسته میشه 1404/01/23 | 01:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترقشنگم عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1000 من عمل کردم.. ولی بخیه داشتم.. طول کشید تا زخمم خوب شد.. ۱ هفته اول آرزوی مرگ میکردم.. خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم
۶۷۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 1743 من عمل کردم.. ولی بخیه داشتم.. طول کشید تا زخمم خوب شد.. ۱ هفته اول آرزوی مرگ میکردم.. بعد چند وقت کاملا بسته شد
۶۷۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 1743 من عمل کردم.. ولی بخیه داشتم.. طول کشید تا زخمم خوب شد.. ۱ هفته اول آرزوی مرگ میکردم.. من لیزر کردم ۲۳ روز هستش ولی جاش ترمیم نمیشه هنوز باز هست زخمش بدون بخیه بود بالیزر
۶۷۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 1743 من عمل کردم.. ولی بخیه داشتم.. طول کشید تا زخمم خوب شد.. ۱ هفته اول آرزوی مرگ میکردم.. ماله شما بواسیر بیرونی بود
دخترقشنگم عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1000 بعد چند وقت کاملا بسته شد از نظر غذایی بشدت رعایت کردم و حتی تقریبا تا یکسال بعد شربت لاکسی ژل میخوردم..فمر میکنم نزدیک به دوماهی شد ک دیگ رد خون ندیدم خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم
دخترقشنگم عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1000 من لیزر کردم ۲۳ روز هستش ولی جاش ترمیم نمیشه هنوز باز هست زخمش بدون بخیه بود بالیزر به دکترت بگو.. ولی جای مرطوب هست ..زمان میبره.. خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم
۶۷۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 1743 از نظر غذایی بشدت رعایت کردم و حتی تقریبا تا یکسال بعد شربت لاکسی ژل میخوردم..فمر میکنم نزدیک به دوم ... مرسی جواب دادین نگران بودم منم شربت لاکسی ژل میخورم شما بعد عمل هم پیاده روی میکردین یا نه
دخترقشنگم عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1000 ماله شما بواسیر بیرونی بود بیرونی هم بود داخلی هم بود...داغوون بودم..همین الانم گاهی شربت ملین میخورم..اگه یه روز شکمم کار نکنه از استرس میمیرم. خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم
۶۷۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 1743 به دکترت بگو.. ولی جای مرطوب هست ..زمان میبره.. درسته گفتم به دکتر گفت یک ماهه ونیم تا دوماه زمان لازم داره
۶۷۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 1743 بیرونی هم بود داخلی هم بود...داغوون بودم..همین الانم گاهی شربت ملین میخورم..اگه یه روز شکمم کار نکنه ... لطفا اینم جواب بده موقع عمل میگم روزی چند بار شربت میخوردی وهر سریع بعد غذابود
دخترقشنگم عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1000 مرسی جواب دادین نگران بودم منم شربت لاکسی ژل میخورم شما بعد عمل هم پیاده روی میکردین یا نه نه زندگی روز مره..روزای سختی بود...دکترم میگغت همه چی بخور ولی من میترسیدم.. من گاهی سشوار میگرفتم ک خشک بشه.. خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم
۶۷۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 1743 نه زندگی روز مره..روزای سختی بود...دکترم میگغت همه چی بخور ولی من میترسیدم.. من گاهی سشوار میگرفتم ... دکترم هم میگه همه چی بخور اصلا رژیم غذایی نمیده منم روزای سختی دارم دعا کن خوب بشم
۶۷۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 1743 نه زندگی روز مره..روزای سختی بود...دکترم میگغت همه چی بخور ولی من میترسیدم.. من گاهی سشوار میگرفتم ... شربت بگو چه اندازه میخوردی موقع عمل ببخشید مزاحمم شما شدم
دخترقشنگم عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1000 لطفا اینم جواب بده موقع عمل میگم روزی چند بار شربت میخوردی وهر سریع بعد غذابود بستگی به غذام داشت.. اوایل بعد ناهار و شام.. تا یه ربع بعد غذا میخوردم با آب زیاد.. گاهی یادم میرفت دیرتر میخوردمغذاهامم اکثرا ابکی و سوپی و نرم بود اوایل.. بعد کم کم غذای خانواده خوردم خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم