2777
2789
عنوان

مهمون قرتی

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 19 پست
میخوان خير سرشون بیان خونه نویی تازه عروس

و اینکه زودم تشریفشون رو نمیبرن گم بشن تا 12 شب می‌مونن حتما و قلیوووووونشونم به راهه میوه و چایی و تنقلات و شام و... همه هم که دست تنهام تازه وقتی بخوان بیان کمک صد در صد من هول میشم چون اصلا تمرکز ندارم کسی تو اشپزخونه بچرخه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم فکر خوبیه اگه کسیو پیدا کنم

قطعا هست. خواهری مادری پدری که که به خاطر  حضور اون لال بیان و لال برن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ن مرغ ک مجلسیه با سالاد و ژله و اینا با همه گرم بگیر جزاون

ژله؟ 

برنج مرغ نوشابه و ی سالاد تمومممم من اصلا محل بده به اونا نیستم درضمن ی مدتی با ما قطع رابطه کردن بودن تنهایی میرفتن سفر 

که ما به اونا نمیخوردیم مثلا چرا چون من خوشم نمیومد از اینکه پشت سر بقیه حرف میزدن خودم غیبت میکنم ولی اونا دیگ از حد گزروندن بودن ابرو طرف رو میبردن 

یا با نماز خوندن و.... مشکل داشتن یا همش گ

سعی میکردن بد شوهرم رو هی به من بگن ودو بهم زنی کنن....