2777
2789
عنوان

شیرخشک گیگوز

3806 بازدید | 30 پست

به پسرم سه ماهشه اوایل شیر خشک کمکی نان میدادم بهش نمیساخت استفراغ میکرد وقتی میدادم سریع دستشویی میکرد بیومیلم گرفتم نمیخورم الان رفتم گیگوزخریدم خوبه یعنی میخوره دکتره گفت گیگوز کمتر بچه ای بوده نخوره؟

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمش اینطوریه یا من  چون بلد نیستم دارم خنده دار می خونمش؟!

😂😂😂😂نه همینه او نخون o بخون

کسی نبوده یعنی

مامانم الان پیش منه  میگه ما بچه بودیم میخوردیم

میگه خیلی خوبه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
اسمش اینطوریه یا من  چون بلد نیستم دارم خنده دار می خونمش؟!

😅😅😅😅

چه اسمی ام داره 😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
مامانم الان پیش منه  میگه ما بچه بودیم میخوردیم میگه خیلی خوبه

خداکنه بخوره ازمامانت تشکرکن

هاهاهاهاهاها اسمش چه خنده داره😆😆😆😆😆😆😆😆 گیگوووووووزززززز😂😂😂😂😂

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
😅😅😅😅 چه اسمی ام داره 😅😅😅

اورانوس جان شما همون اورانوسی هستی که تاپیک فنگ شویی داشت؟

استارتر معذرت میخوام وسط تاپیکت . ببخش من رو

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
اورانوس جان شما همون اورانوسی هستی که تاپیک فنگ شویی داشت؟ استارتر معذرت میخوام وسط تاپیکت . ببخ ...

سلام عزییییزم 😍😍😍

نه . من همونی هستم که تورو خیلی دوست داااشت 😍😍😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

دکتر منم گفت شیر قدیمی هست و خوبه

ولی باید ببینی بهش میسازه یا نه

مثلا به من وقتی بچه بودم نساخته به دخترم ساخت

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design