2777
2789
این چیزایی ازش گفتی که الحمدلله خوبه...اینکه گفتی به مادرش وابسته است خوبه چون نشون میده قدردان محبت ...

اره من ناراحتش نیستم مادرشه خیلیم خوبه مردی ک وفادارب مادرشه به منم هست امامیدونی یخورده ازین ترسیدم چون خرج خونشون کلن باایشونه وخونه ای ک مادرش زندگی میکنه روایشون خریده بنظرم اماده مستقل شدن نیست امااصلن نمیتونم اینویه جوردرست بگم بعداینکه ایناسه تابرادرمجردهستن وایشون اخریه وهمه وظایف یک تنه برعهده ایشونه یکم بنظرم مشکل سازه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من ناراحتش نیستم مادرشه خیلیم خوبه مردی ک وفادارب مادرشه به منم هست امامیدونی یخورده ازین ترسیدم ...

برات مهم نباشه

خیلی مردها رو دیدم که خانواده اشون رو حمایت مالی میکنن.

مطمئن باش برای تو بیشتر از اونا فراهم می‌کنه.

اصلا به خانواده اش حسادت نکن و اصلا مانع اش نشو...

به خانواده اش پول بده بهتره تا به دوست دختر و زن های همکار و ... بخواد بده...

تا اونجا که ممکنه باید تلاش کنی بعد ازدواج شوهرت اهل خانواده باشه چه مادر و پدرش چه زن و بچه..‌.. اینجور مردها خیلی به ندرت در دام زنان فاسد خیابونی میفتن

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

چشم مرسییی مهربونننک ممنونم ازتوصیه هات راستش چسبیدم به پادکستوکتابودوره های توسعه فردی وشخصیت شناسی ...

درود بر شما

همین نشون میده عاقل هستی 

هر کسی یکسری ایرادات داره

اما به راحتی میتونی بعد ازدواج با لحن خوب و محترمانه هر بار یک ایرادش رو بهش بگی و ازش بخوای برطرف اش کنه.

کتاب های تا ساحل آرامش رو اگر تونستی بخون 

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

برات مهم نباشهخیلی مردها رو دیدم که خانواده اشون رو حمایت مالی میکنن.مطمئن باش برای تو بیشتر از اونا ...

مرسیییی چقدرررخوب ادمواروم میکنی نه اصلااتفاقااینکه ازسن کم رفته سرکارواینکه ازبین خواهربرادراش این انقدرحامی وحمایت کننده خانوادشه خودم خیلی خوشم اومده ازویژگی خوبشه ب قول شما 

چون واقعااهل رفیق بازیوواین حرفانیست اصلن بیشترسرش توکارشه

ایشالله بهتریناجذب وسهم دل مهربونتون شه مرسی