2777
2789
دارم راستش حس میکنم مسئولیت ازدواج سنگینه

قرار نیست شق القمر کنی قرارم نیست تنها کسی باشی ک توی این دنیا ازدواج میکنه

مثله همه یه مدت آشنایی باید باشه اوکی بود ادامه بده 

با اسم مسئولیت سنگین ازدواج رو برای خودت عجیب غریب نکن

ب حرف کسی گوش نده

ازدواج فقط بالارفتن سن نیس ک بگی ب این سن رسیدم پس ازدواج کنم

ببین از نظر روحی امادگیشو داری؟

میتونی یه زندگی رو با تمام بالا پایین هاش اداره کنی؟

فکر کن ایا من الان ازدواج کنم ممکنه چن وقت دیگ بخاطر نداشتن خیلی از آزادی ها پشیمون بشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرار نیست شق القمر کنی قرارم نیست تنها کسی باشی ک توی این دنیا ازدواج میکنهمثله همه یه مدت آشنایی با ...

دقیقاااااااافرین شخصیت من همین مدلیه ساده ترین چیزاروعجیب غریب میکنم براخودم وسخت میگیرم خیلی بده

ب حرف کسی گوش ندهازدواج فقط بالارفتن سن نیس ک بگی ب این سن رسیدم پس ازدواج کنمببین از نظر روحی امادگ ...

نه روحی اماده نیستم راستش 

میدونی خانواده خدبی ندارم ک بمونم توخونه

اجازه وشرایط مستقل شدن هم ندارم جزازدواج

این اقاهم ادم بدی نیست

نمیدونم چیکارکنم

توبرزخم

نه روحی اماده نیستم راستش میدونی خانواده خدبی ندارم ک بمونم توخونهاجازه وشرایط مستقل شدن هم ندارم جز ...

ی کاری نکن از چاله بیوفتی تو چاه 

بخاطر فرار از وضع الانت ازدواج نکن قشنگ با چشمای باز انتخاب کن چون ازدواج کردی راه برگشتی نیس 

مهر مطلقه بودن بخوره رو پیشونی ادم تو این جامعه همه ی جور دیگ نکات میکنن

ی کاری نکن از چاله بیوفتی تو چاه بخاطر فرار از وضع الانت ازدواج نکن قشنگ با چشمای باز انتخاب کن چون ...

اره دارم بامنطق پیش میرم باهاش صحبت کردم قرارشدبریم مشاوره خوب 

نه روحی اماده نیستم راستش میدونی خانواده خدبی ندارم ک بمونم توخونهاجازه وشرایط مستقل شدن هم ندارم جز ...

ببین منم از دست مادرم تو مجردی خیلی اذیت شدم ازدواج کردم و خودم اصرار کردم زودتر عروسی بگیرم مستقل بشم‌.

الان دیگه خونمون از مادرم دوره و هفته ای چند ساعت میبینمش و خیلی خوشحال تر از مجردی ام هستم.

منم خیلی نگران بودم 

توکل کردم بر خدا

تو هم بر خدا توکل کن و سعی کن اگر داماد خوبه زودتر عقد دائم محضری و عروسی رو انجام بدید مثلاً زیر ۹ ماه عروسی کنی بری سر زندگی ات...

ممکنه روحیه ات خیلی خیلی خوب و بانشاط بشه

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

ببین منم از دست مادرم تو مجردی خیلی اذیت شدم ازدواج کردم و خودم اصرار کردم زودتر عروسی بگیرم مستقل ب ...

راستش نمیدونم ازبس ادمای ناراضی دیدم ازازدواج میترسم خیلییی ایشالله پایداروخوشبخت وشادباشیننن مرسی ازتون

از نظر تحصیلی اعتقادی سنی بهت میخوره ؟

من لیسانسم ایشون تافوق دیپلم خوندن چسبیدن کارمشکلی ندارم من ایشونم باادامه تحصیلم مشکلی نداره حتی گفتن ثبتم بشه مشکلی ندارم حق تحصیلوایناگفتم کارکردنودوست دارم بازم مخالفتی نداره خودم جزکادردرمانم ایشون کارش کابینت سازی هسش من بهمن ۸۰ام ایشون اسفند۷۵ قدوهیکل وقیافه هم خیلی خوبن وضع مالیش بدک نیست متوسط کلن روپای خودشه راستش یخورده بااصالتش مشکل دارم واینکه خیلی وابسته به مادرش هسش بعدحس کردم خسیس باشه ولی امشب گفت داره زورمیزنه خونه بخره من واقعاتنهایی نمیتونم شخصیتشوبشناسم بایدبریم حتمامشاوره بم بگه

ببین منم از دست مادرم تو مجردی خیلی اذیت شدم ازدواج کردم و خودم اصرار کردم زودتر عروسی بگیرم مستقل ب ...

من ازدست پدرم

اگ خانواده خوبی داشتم هیچوقت ازدواج نمیکردم 

چون میدونم مسئولیتش زیاده

راستش نمیدونم ازبس ادمای ناراضی دیدم ازازدواج میترسم خیلییی ایشالله پایداروخوشبخت وشادباشیننن مرسی ا ...

اینو بهت بگم که بعد ازدواج اصل مدیریت هست...

معمولاً همسر آدم از نظر سنی بیشتر با آدم همسن و سال هست تا مادر و پدر آدم... پس همسر بیشتر حرف آدم رو میفهمه...

پس با مدیریت زندگی و مطالعه میتونی کاری کنی که عاشق ات بشه و در کنار هم خوشبخت باشید.

همیشه با همسرت با محبت و احترام رفتار کن.

هیچ وقت به خودش یا خانواده اش مستقیم فحش نده....

سعی کن سیاست های زنانه رو تو اینترنت جستجو و مطالعه کنی و به کار ببری...

همیشه تیپ ات با وقار و نجیب باشه تا همسرت بیشتر از خودش بهت اعتماد کنه.

من لیسانسم ایشون تافوق دیپلم خوندن چسبیدن کارمشکلی ندارم من ایشونم باادامه تحصیلم مشکلی نداره حتی گف ...

این چیزایی ازش گفتی که الحمدلله خوبه...

اینکه گفتی به مادرش وابسته است خوبه چون نشون میده قدردان محبت های مادرش هست و قدرشناس هست و بعد ازدواج قدر دان محبت های تو هم میشه انشاالله...

اختلاف سنی تون هم حدود ۵ سال هست که ایده آل هست برای ازدواج و خیلی خوبه و کاملا هم رو درک میکنید.

یک جلسه مشاوره کافیه...

اینو بهت بگم که بعد ازدواج اصل مدیریت هست...معمولاً همسر آدم از نظر سنی بیشتر با آدم همسن و سال هست ...

چشم مرسییی مهربونننک ممنونم ازتوصیه هات راستش چسبیدم به پادکستوکتابودوره های توسعه فردی وشخصیت شناسی.

درست میگین واقعاازین نظرکه بیشترمیفهمه ودرک میکنه همینطوره

راستش من خیلی ریزبینوجزئی نگرم حتی کوچیکترین جمله ای بهم گفته شه بهش فکرمیکنم یسری حرفهایارفتاراش اونطوری ک میخام نیست ویسری نقصاداره  ازینکه پشیمون شم میترسم البته منم درمقابل همینم کلی نقصوعیبوایراددادم میدونم هیچوقت ادم کامل سرراه ادم نمیاد