2777
2789

یکی دوست دارم خونه ماشین کار هیچی نداره ولی کاری هست خیلی خوبه اخلاق رفتار همه چی سنی هم نداره ۲۲ سالشه سربازی هست خانوادش هم ی شهر دیگ هستن گفت یکسال دیگ میام خاستگاری ک تموم شه سربازی بد گفت موقع سربازی پول خاستگاری و ماشبن بخرم دارم پدرمم اصلا قبول نمیکنه ب هیچ عنوان ، از این ور هم خاستکار خوب اومده آشناه هست بابام اصرار میکن قبول کن ولی من نمیتونم ولش کنم وجدانم قبول نمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر دلت با اونه عاشقشی پس با این ازدواج نکن

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

ببین عزیزم اون سربازیشو تموم کنه خونه هم بخره ماشین هم بخره  همه کاراشو بکنه تو سن ازدواجت میگذره آخرشم نمیاد بگیره مطمعن باش و تو میمونی و حسرت!اون اصلا عذاب وجدان نمیگیره شماهم نگیر اکه دلت با خواستگارته قبولش کن

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

بیشترباهاش اشناشوبعد

همینجوری قبول نکن

الان دیگه پولحرف اولومیزنه عشق کیلوچند

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

گناهو نمیدونم ولی انسانیت نیس 

ولی باز بستگی داره خودت میدونی اگ از اون پسراس ک براش مهم نیس بمونی بری تو نبودی یه دختر دیگه ،که خب مهم نیس ازدواج کن ولی اگ ۱درصد فک میکنی با ازدواج کردن تو بهم میریزه حالش نه !!!چون مطمئن باش نمیزاره خوشبخت شی 

و اینک اگر شما دوسش داشتی اصلا ب این موضوع فکرم نمیکردی

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..