2777
2789
عنوان

خوابگاه 🔪

228 بازدید | 17 پست

سلام شبتون بخیر .. 

سرتون درد نیارم بچه های اتاقم گل کشیده بودن با چاقو دنبالم کردن .. و هر شب بهم فحش ناموسی میدادن دعوا میکردن .. من چون ادم درون گراییم نمیتونم جوابشون بدم .. و میریزم تو خودم هرشب بدنم میلرزه در حدی ک انگار میخوام تشنج کنم نمیدونم از قلبمه یا اعصابم چون هم زمان قلبم مثل گنجشک میزنه ... چیکار کنم خیلی استرس دارم قرص چی بخورم اروم بشم 

تو اتاق ینی همون خوابگاه گل می‌کشن؟؟؟ 

برو بگو خب ب مسئول خوابگاه .. فیلم بگیر ببر نشون مدیر بده اخراج شن 

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تو اتاق ینی همون خوابگاه گل می‌کشن؟؟؟ برو بگو خب ب مسئول خوابگاه .. فیلم بگیر ببر نشون مدیر بده اخرا ...

اتاقمو عوض کردم ولی مشکل استرسم برام مونده اینجا خوابگاه چمران دانشگاه تهرانه ولی مسئولاش به این کار ها هیچ واکنشی نشون نمیدن براشون مهم نیست

قرص چی بخوری آروم بشی؟فرار کن:/دانشگاه رو عوض کن...خوابگاه رو عوض کن:/ترک تحصیل کنی بهتره تا چنین جا ...

این همه درس نخوندم ک دانشگاه تهرانو ول کنم 🫠 اتاقمو عوض کردم ولی استرس لرز بدنم تموم نمیشه ی قرصی چیزی میخوام .. بهم بگین بخرم

اتاقمو عوض کردم ولی مشکل استرسم برام مونده اینجا خوابگاه چمران دانشگاه تهرانه ولی مسئولاش به این کار ...

تو کلاس هم اذیتت میکنن؟ 

خیلی عجیبه ک کاری ندارن

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

این همه درس نخوندم ک دانشگاه تهرانو ول کنم 🫠 اتاقمو عوض کردم ولی استرس لرز بدنم تموم نمیشه ی قرصی چ ...

پوکساید خوبه