2777
2789
عنوان

دخترا کنکور

102 بازدید | 6 پست

یازدهم انسانی هستم سال دیگه کنکور دارم میخام از تابستون شروع کنم نمیدونم چطوری بخونم، مثلاً یه درس بخونم تست بزنم یا کل کتاب وقتی خوندم مثلاً جامعه شناسی شروع کنم تست اون کتاب رو بزنم، و اینکه این موسسه های ناز و قلمچی... حتما باید شرکت کنم چون هزینه ش خیلی زیاده واقعا نمیتونم همینکه فقط شاید کتاب تست بتونم بخرم ، ریاضیم ضعیفه چیککار کنم خوب بشه البته نمره هام خوبه ها فقط میگم کنکور ریاضی حتما سخته منم که همینطوری ریاضی گیج میزنم بلد نیستم بگین چطوری بخونم و تست بزنم ، اگه تجربه دارین راهنماییم کنین چون نمیتونم مشاوره برم بگین خودتون چطوری خوندین   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درس ب درس مبحث ب مبحث باید بخونی و تست بزنی و تحلیل کنی عزیزم.

همه درسا رو هم کنار هم پیش ببر ، نه که ی کتابو تموم کنی بری بعدی.

آزمون ها رو میتونی با بودجه بندیش پیش بری و آخر هفته ها فایلشو دانلود کنی تو خونه کار کنی بعد درصد بگیری.

ریاضی رو ببین چطور یادگیری داری

اگه درسنامه بخونی برات جا میفته درسنامه بخون بعد تست کار کن

اگه فیلم ببینی یاد میگیری فیلم ببین

روند تست زدن هم اول تست آموزشی ، تا وقتی یادگیری کامل شه

بعد مهارتی..

دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد،روزی که ردپای به جا مانده، شبيه چکمه های کدخدا بود یکی میگفت : دزد، چکمه های کدخدا را دزدیده ، دیگری گفت: چکمه هاش شبیه چکمه کدخدا بوده. هرکسی به طریقی واقعیت را توجیه میکرد. دیوانه ای فریاد برآورد: که مردم؛ دزد ، خود کدخداست ، مردم پوزخندی زدن و گفتند : کدخدا بهدل نگیر، مجنون است دیوانه است، ولی فقط کدخدا فهمید که تنها عاقل آبادی اوست.از فردای آن روزکسی آن مجنون را ندید وقتی احوالش را جویا می شدند کدخدا میگفت:دزد او را کشته است، کدخدا واقعیت را گفت ولی درک مردم از واقعیت، فرسنگها فاصله داشت، شاید هم از سر نوشت مجنون میترسیدند. چون در آن آبادی، دانستن بهايش سنگین ولی نادانی، انعام داشت....

سلام برای آزمون آزمایشی که از مهر باید شروع کنی درستش اینه که ثبت نام کنی تا تراز و رتبه بهت بده ولی اگه شرایطش نیست هیچ اشکالی نداره میتونی از کانالای روبیکا یا تلگرام دانلود کنی و پشت میز با لباسی که سر جلسه میخوای بپوشی آزمون بدی. برای کلاس هم نظر من اینه که خیلی درگیر فیلم آموزشی نشو یعنی یه مبحث رو اگه واقعا نمیفهمی برو فیلم رو ببین. در تست هم خب مرحله تست زنی داریم یعنی اول شما یه درس رو میخونی تست میزنی بعدش باز شبش باید مرور کنی نکات رو 24 ساعت بعد و باز سه روز بعد باید تست مرور و مهارتی بزنی و همینطوری با فاصله یه هفته و یه ماه. در آخر که کتاب جامعه دهم رو به طور کامل تموم کردی باید تست کل دروس جامعه دهم رو به صورت آزمونی بزنی با تحلیل، تحلیل آزمون از هر چیزی مهمتره، خیلی مهمه!

نظرم برای دروس عربی و ریاضی حتما باید با کلاس پیش رفت یا فیلم دید، کلاس آنلاین ریاضی استاد آریان حیدری یا کرمی بسته به سلیقتون خوبه و عربی هم استاد فلاح عالین

و اینکه از الان حتما شروع کنید روز اول تموم سعی رو بکنید تا درس بخونید ساعت مطالعه رو ثبت کنید و از روز اول به بعد یک ربع تا نیم ساعت به ساعت مطالعتون اضافه کنید و در آخر نکته ای که از همه چی مهمتره برنامه ریزی هست شما باید نقشه راه سالانه، برنامه ماهانه و هفتگی و روزانه داشته باشید

موفق باشید.