2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نام مادر امام رضاس ارتعاش اسمم خوب نیس

نام مادر امام رضا علیه السلام فکر میکنم نجمه باشه نه ریحانه

اگه اینجوری باشه شهر بانو رو هم نباید عوض کنن چون اسم همسر امام حسین و مادر امام سجاد علیهم السلامه...

اطرفم دیدم اعتقاد دارم

چی بگم...

اخه اگه به اسم ربط داشت همه ی چمیدونم اصغرا باید بدبخت میشدن. همه ی ساغرا باید سرطان میگرفتن(دورازجونشون)، همه ی رویا ها باید یه زندگی رویایی و شاهانه رو تجربه میکردن😬😂😂😂

حالا عوض کنی چی میخوای بذاری؟

درد سر داره هاااا

تا خودت و اطرافیانت به اسم جدیدت عادت کنن طول میکشه

چه اتفاقی برات افتاده که فکر میکنی اگه اسمتو عوض کنی حل میشه؟

چی بگم...اخه اگه به اسم ربط داشت همه ی چمیدونم اصغرا باید بدبخت میشدن. همه ی ساغرا باید سرطان میگرفت ...

نه بر اساس حروف ابجده و اسم پدر مادرم 

اگرنه اسم ریحانه رو میگن در کل بار مثبت داره 

کلا واسم سنگینه وقتی صدام میزنن غریبه واسم

نه بر اساس حروف ابجده و اسم پدر مادرم اگرنه اسم ریحانه رو میگن در کل بار مثبت داره کلا واسم سنگینه و ...

چیزی ک من در این باره میدونم و شنیدم اینه که هر اسم یه فرکانسی داره که رو شخصیت و اینده ی بچه تاثیر میذاره

اگر اسم بچه با مادرش مثلا سازگار نباشه، اون موقع باعث اخلال تو رابطه ی بچه و مادرش میشه. و به کل زندگی و روابط بچه ربطی نداره

مثلا اسم یه نفر دلوین هست. و مثلا دلوین فرکانس خوبی داره. اما اسم مادر مثلا اعظمه که اتفاقا اونم فرکانس خوبی داره. اما این دو اسم به هم نمیسازه و رابطشونو دچار مشکل میکنه هرچند هر دو در بقیه بخش های زندگیشون موفقن(به عنوان مثل عرض کردم و اینکه گفتم دلوین و اعظم ارتعاش خوبی دارن اما به هم نمیسازن بر پایه هیچ محاسبه ای نبوده) 

البته من کلا قبول ندارم و به نظرم همش چرت و پرته....

چیزی ک من در این باره میدونم و شنیدم اینه که هر اسم یه فرکانسی داره که رو شخصیت و اینده ی بچه تاثیر ...

بله 

من توی اطرافیانم دیدم واسه همین دوست دارم عوض کنم جدا از اون باهاش راحت نیستم

ریحانه کجا جدیدهبه نظرتون با رشوه حل میشه؟

رشوه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

کار حرام و غیر اخلاقی رو میخوای برای چیزی انجام بدی که اصلا معلوم نیست درسته یا نه و اثبات هم نشده😮

اگر انقدر برات مهمه به بقیه بگو ریحانه صدات نکنن ولی به خاطر این موضوع دست به حرام نزن...