2777
2789

ترکیبی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا خیلی از ما پسرا قیدشو زدیم.دیگه معنی نمیده

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!

عاشقانه 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

سنتی همراه با یه مدت اشنایی 

دوستی رو تجربه نکردم پیشنهادم نمیدم خیلیاشون رابطه میخوان و تهشم میرن اصلا دنبال ازدواج و تشکیل زندگی نیستن خیلیاشون

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

والا من که مجردم تجربه نکردم ولی ازدواج سنتی رو قبول ندارم چون به هیچ نقطه ای از آشنایی نرسیدن و هیچی از هم نمیدونن ، آخرشم میشه طلاق یا خیانت 

ولی زندگی عاشقانه‌ام باید بتونی حفظش کنی چون تنها عشق واسه ساخت زندگی کافی نیس 

عاشقانه

من اول عاشق شدم بعد ازدواج کردم رل نبودیم هاا ولی زمانی که میخواست بیاد خاستگاریم گفتم با خانواده ها چندباری بریم بیرون باهم حرف بزنیم همو بشناسیم خیلی راضیم از ازدواجم