2777
2789
عنوان

بچه داری

55 بازدید | 13 پست

سلام به همه ، من یه مادر شاغلم با یه  پسر سه و نیم ساله خیلی شلوغ ،همسرم از صبح هشت تا شب هشت یا نه سرکاره هیچ تفریحی ندارم خیلی از زندگی ناامیدم ، چون یه هفته صبح یه هفته بعد از ظهر پسرم رو مادربزرگش نگه میداره دیگه هیچ وقت نمیتونم پسرم رو بهش بدم که برم برا خودم وقت بزارم به خواهرم اینا هم نمیتونم بدم چون  شلوغه همه رو میزنه از طرفی باخودشم نه بیرون نه خونه کسی نمیتونم برم فقط همه رو میزنه خرابکاری میکنه وسایل میشکن ه  لجبازی میکنه، همسرم بعضی موقع ها خودش تنهایی میره بیرون هروقت بهش میگم یکم تو نگه دار من برم بیرون بدون بچه با آرامش  میگه من به سختی برای خودم وقت پیدا میکنم ، واقعا از بس دنبالش افتادم ازبس گفتم اینو نشکن اینو نزن واقعا دیگه دیوونه شدم ...

واقعا هیچکس درکم نمیکنه وقتی هم برا همسرم دردودل میکنم فقط میگه اه اینهمه نق نزن بس کن اصلا نمیفهمه 😓

الان همه خانوادم باهم مسافرتن من به خاطر مرخصی همسرم و شلوغی پسرم موندم خونه احساس میکنم همیشه قربانی ام از طرفی هم با اینکه خودم پول درمیارم اما پولی نمیبینم چون همش قرض میدیم دیگه خستم کاش چاره ای داشتم...😓

بذارش مهد 

برو بگرد واس خودت

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۶۰.۶۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه منم همین شش سال ودوماهش شد ببرش ی رفتار درمانی که متوجه بشن پیش فعال باشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

با پسرت برین پارک یا ازین کلاسای مادرو کودک ثبت نام کن

درد یکی دوتا نیست که هزارتاست ، تو شهر ما فقط یه دونه هست اونم دوره از ما، تلاش میکنم ماشین بخرم نمیشه 

احساس میکنم فقط بچه من اینجوره چون همه میگن مال من اینجور نبود لج نمیکرد ، با همه چی کارنداشت و...

عزیزم پسربچه انرژیش بالاس ، اگه نتونه این انرژی رو توی راه درست مصرف کنه ، طبیعیه به شکل خرابکاری خودش رو نشون میده . باید یه ساعت هایی توی روز بتونه بدو بدو کنه ، شیطنت کنه ، بازی کنه . قبلا بچه ها دائم توی کوچه و خیابون با کلی همبازی مشغول بودن و برای همین توی خونه کمتر خرابکاری یا شیطنت داشتن ولی بچه های الان تک و تنها توی یه آپارتمان میمونن از صبح تا شب خوب چیکار کنن بنده خداها 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
یه بار مشاور بردم گفتن نه عادییه فقط کنجکاویش زیاده ، بازم باید ببرم

رفتار درمانی مثلا حرف وکارهاشون با بچه 

بعد میگن تو خونه چه کارهای باهاش بکنید خودشون مرکزها هم مهدکودک دارن بلدن طرز برخوردشون بلدن چکار کنن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

درد یکی دوتا نیست که هزارتاست ، تو شهر ما فقط یه دونه هست اونم دوره از ما، تلاش میکنم ماشین بخرم نمی ...

با اسنپ هفته ای یبار حداقل برین که هم بچه انرژیش تخلیه بشه هم حالو هوای خودت عوض میشه پرسو جو کن اگه کلاس ورزشی هست شهرتون ثبت نامش کن انرژیش تخلیه بشه