من در عرض دوماه خیلی وابسته پارتنرم شدم اصلا تو طول روز افسرده د دپرس مث آدم مریض افتادم ی گوشه همش فکر و خیال همش احساس وابسته بودن میکنم دلم میخواد همش باهاش حرف بزنم یا اینکه همش استرس آینده دارم که اگر نشه چی من اینقدر وابسته شدم راستش پارتنر ازدواجی هس خانوادش از طریق واسطه به گوش خانوادم رسوندن ک میخواد منو
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا با پارتنرم هم هیچ مشکلی ندارم اما خیلی دپ هستم حالم بده
به نظر من که مشکلی نداره. اطراف من پر از ادمهایی که زن از، شوهرش چند سالی بزرگتره ـبرای تو که فقط ۱سال بزرگتره
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
یعنی چی اشتباه گرفتم 😐😐😐تو داری میگی مشکل من سنشه. منم دارم میگم همه چیش خوبه. سنش مهم نیست