2777
2789
دخترای خودمون خوشگلترناما خب اونها لباس‌های خوشگلی دارن😁 محصولات پوستیشونم عالیه(البته پوست خودشونم ...

اره خب خودمونم دخترای خیلی خوشگلی داریم

ولی اونا کلا چهرشون اکثرا با ایرانیا فرق داره

🤎🧸

دخترای خودمون خوشگلترناما خب اونها لباس‌های خوشگلی دارن😁 محصولات پوستیشونم عالیه(البته پوست خودشونم ...

محصولاتی که دارن خیلی خوبه

بعدش اگه نگاه کنی عمل هاشون فوق‌العادست 

من توی یوتیوب چنتا قبل و بعد عمل دیدم عالی انگار طبیعی شکل عروسک میشن

مثل ما نیستن ضایع عمل کنن مثلا کاملا عروسی که بهشون نیاد

یه جوری عمل میکنن که در عین حال طبیعی بودنش واقعا زیباست 

خیلی به خودشون میرسن

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محصولاتی که دارن خیلی خوبهبعدش اگه نگاه کنی عمل هاشون فوق‌العادست من توی یوتیوب چنتا قبل و بعد عمل د ...

آره دقیقا یجوری عمل میکنن ک اصلا مشخص نیست 

در حد رفع مشکلشون

🤎🧸

آره دقیقا یجوری عمل میکنن ک اصلا مشخص نیست در حد رفع مشکلشون

بعد من متوجه شدم کلا به غیر از عمل کارای دیگم انجام میدن

مثل استفاده از گواشا؛ ماساژ و حرکات مخصوص حتی برای بینی و فکشون 

این کاریه که ایرانی ها که هیچ خاورمیانه ای ها انجام نمیدن

عمل هاشونم اکثرا درسته و واقعا طبیعی 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

محصولاتی که دارن خیلی خوبهبعدش اگه نگاه کنی عمل هاشون فوق‌العادست من توی یوتیوب چنتا قبل و بعد عمل د ...

چون تمام کشورهای دنیا دنبال اینن عملشون طبیعی باشه.

فقط ایرانی ها و عربان که ولشون کنی ۶ کیلو‌ ژل میزنن توی لب و‌ گونه خودشون. دماغاشونم میکنن ریز و سربالا و دلیلشونم اینه که باید همه بفهمن من عمل کردم (یعنی بیشتر عمل‌ها جنبه تجملاتی ‌ و‌چشم و هم چشمی داره)، بعضیام که وسواسی هستن و کلا هیچ وقت از عملشون راضی نیستن میزنن صورت خودشونو داغون میکنن. 

عین آرایشگری که میرفتم پیشش خودش خوشگل بود. اما یه آدم وسواسی و دو دل بود (عقده جلب توجه هم انگار داشت) ، این آدم کلا نباید می‌رفت سراغ عمل و ژل. هی ژل میزد میگفت نه کمه، الان لبش گنده شده جوری که ممکنه بترکه. تِر زد توی بینیش

چونه هم که از بس تزریق کرده الان انگار یه چونه دیگه زیر چونه اصلی در اومده😐

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بعد من متوجه شدم کلا به غیر از عمل کارای دیگم انجام میدنمثل استفاده از گواشا؛ ماساژ و حرکات مخصوص حت ...

دقیقااااا انقد امکانات دارن ک خودمونم فکرشم نمی‌کنیم

جدیدا ی بلاگری رفته بود اونجا استوریاشو دنبال میکردم خیلی برام جالب بود ک انقد کشورشون پیشرفته است

🤎🧸

چون تمام کشورهای دنیا دنبال اینن عملشون طبیعی باشه.فقط ایرانی ها و عربان که ولشون کنی ۶ کیلو‌ ژل میز ...

آخ گفتی 

دقیقا همینی هست که شما میگی

واقعا نمیفهمم دلیلش چیه

واقعا چهرشون از حالت عادی خارج میشه

اسی الان دختره اسمش dasha taran 

توی کره مدله

از وقتی که رفت کره اینطوری شد