2777
2789
عنوان

با احترام

72 بازدید | 12 پست

با احترام ملایری ها(لر ها) مخصوصا خرم ابادی و ملایری ، توی بی فرهنگی و نفهمی رو دست ندارن .

لرای بقیه جاها رو اطلاع ندارم ، طبق تجربم میگم با خیلی هاشونم متاسفانه راهم خورده همشونم از دم بی فرهنگ و نفهم ، یه چیزی رو به یکی میگی اقا یه بار نه دوبار میفهمه ، اینا نفهمن نفهمن اخر سرم که ببخشید ریده شد به هیکلشون تازه میفهمن زر میزدن

دخترایی که خواستگار لر دارید تروخدا قبول نکنید این از وضع زندگیشون اون هم از عروسی هاشون که دعوا و چوب و چماغ و تریاک کشیدن اصولشه .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید خرم آبادی چیکارت کرده

با چند نفرشون تصادف کردم ، اقا ماشین دولتیه ، رفتیم پایین مثل آدمیزاد دارم بهش میگم میخوای چیکار کنی ؟

میگه زنگ بزنیم افسر ، گفتم اوکی ولی ماشین دولتیه برو (همون مرکز مربوطه) اونجا واست نرخو میبرن میگه باشه

میریم اونجا بهش میگن ۱ تومن خرجشه میگه نههههه من خودم صافکارممم اینو با دستم میشه درست کرد😐داره بهش میگه شکسته آقا چجوری میخوای درستش کنی؟ میگه خب پس بریم زنگ بزنیم افسر😐دوباره برگشتیم همونجا میگه بریم همونجا من ی تومنو میدم😐😐😐

اینا خرم ابادی بودن ملایر که هیچی!

اون با احترام اول تاپیکت چی بود این همه بی احترامی توی تاپیکت چی میگه 😐

بی احترامی نکردم عزیزم ته تاپیکمو بخون راهنمایی کردم خودشونو بدبخت نکنن با همچین کسایی وصلت کنن

به ما که هرکدومشون رسید اینجوری بود

با چند نفرشون تصادف کردم ، اقا ماشین دولتیه ، رفتیم پایین مثل آدمیزاد دارم بهش میگم میخوای چیکار کنی ...

این دلیل نمیشه همه جور آدم وجود داره ممکنه تو شهر شما هم قطعا از این آدماهست. ولی هر اتفاقی افتاد بزار افسر بیاد بهتره 

ورزشکار. ثروت شهرت . خوشبختی دارم . دوستیم فقط مجازیه.  دوس دارم خاکی باشم با همه. ولی دوس ندارم منو بشناسن.🙏🙏🙏