2777
2789
عنوان

روآکوتان یا همون ایزوترتینوینن

54 بازدید | 13 پست

بچه ها میخوام شروع کنم به مصرف برای درمان جوشام 1 ماه بیشتر نمیخوام بخورم چون شدید نیست جوشام کسی اینجا تجربه استفاده داشته چطور بوده بازگشت داره؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوههههه روزی هزارباز گریه میکردمیک دوسال تو ایینه تا میشددد نگا نمیکردمبا ماسک میرفتم بیرونکل صورتم ...

وای خوش به حالت منم تازه داره شروع میکنه به جوش زدن قبلش صاف صاف بود الان داره میریزه بیرون 6 7 تا زده انقدر عصبیم که 

وقتی شنیدید دارویی انقدر عوارض داره باز سر خود قصد مصرف دارید؟

سرخود نمیشه گفت 20 روز قبل رفتم دکتر پوست اون موقع برای کارای زیبایی چندتا تک و توک جوش زده بودم گفت دوز روآکوتان خیلی پایین مصرف کن هفته ای 3 تا دیگه اون موقع نکردم الان انگار داره بیشتر میشه 

سرخود نمیشه گفت 20 روز قبل رفتم دکتر پوست اون موقع برای کارای زیبایی چندتا تک و توک جوش زده بودم گفت ...

همینم دلیل نمیشه باید هم زمان با مصرف مدام چک بشید

این دارو یک ماهه اثری هم نداره ضمنا

به حرف دکتر های امروزی اعتماد کامل نکنید از من به شما نصیحت

همینم دلیل نمیشه باید هم زمان با مصرف مدام چک بشیداین دارو یک ماهه اثری هم نداره ضمنابه حرف دکتر های ...

مرسی از راهنمایت اره اگه بخوام شروع به مصرف کنم حتما آزمایشای کبدی رو انجام میدم

مرسی از راهنمایت اره اگه بخوام شروع به مصرف کنم حتما آزمایشای کبدی رو انجام میدم

قربونت گلم

اره چون در اون صورتم باز عوارضشو داره

من سه شب مصرف کردم شب بعدش درد سکته قلبی داشتم با دکترم تماس گرفتم گفت سریع قطعش کن

ببین اینجاهاست که زیرنظر پزشک بودن مهمه