2821
2789
عنوان

رژیم فستینگ

107 بازدید | 10 پست

سلام 

من این رژیمو گرفتم اما بعضی ها میگن که باعث ریزش مو میشه 

من خودم برای موهام تحت درمانم 

حالا کسایی که تجربه دارید این رژیم باعث ریزش مو میشه ؟

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...

من گرفتم معده‌ام اذیت کرد

البته من زیاده روی کردم و خیلی استاندارد و سالم پیش نرفتم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عاشقشمسخته ولی خیلی زود وزنو کم میکنهکنارش مکمل غذایی مصرف کن

من اصلا سختم نیست 16.8 رو گرفتم 

فقط نگرانیم موهامه 

شما ریزش مو نگرفتید؟

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...

یعنی از ساعت چند تا چند چیزی نمیخورین؟

بستگی به خود شخص داره 

مثلا من رژیم 16 ساعت فست رو گرفتم 

حالا تو هر بازه زمانی می‌تونه باشه 

برای من از ساعت 3 ظهر تا 7 صبح فسته

بستگی به خود شخص داره مثلا من رژیم 16 ساعت فست رو گرفتم حالا تو هر بازه زمانی می‌تونه باشه برای من ا ...

از ساعت ۳بعد از ظهر غذا نمیخورین تا ۷ فردا صبحش؟ درست میگم؟ 

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
از ساعت ۳بعد از ظهر غذا نمیخورین تا ۷ فردا صبحش؟ درست میگم؟

اره برای من اینطوره 

توی این بازه زمانی میتونی نوشیدنی بدون کالری بخوری مثل آب و چای 

اره برای من اینطوره توی این بازه زمانی میتونی نوشیدنی بدون کالری بخوری مثل آب و چای

خب مثلا میشه از ۹شب تا فرداش ۴بعد از ظهر غذا نخورد؟ بعد ۴بعد از ظهر تا ۹بشه غذا بخوریم. 

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز