2777
2789
عنوان

تکرر ادرار

43 بازدید | 4 پست

بچه ها شمام وقتی هوا سرد و بارونی میشه تکرر ادرار میگیرین؟ چندساله اینجوریم واقعا عاجزم

البته ناگفته نمونه کلیه هام مثل اینکه مادرزادی کوچیکن اما عملکردشون (کراتینین) خوبه

فقط بخاطر کلیه هام از بچگی مدام دچار عفونت ادراری (درد شکم سوزش ادرار و…..) میشدم اما هیچوقت اندازه این چندسال اخیر تکرر ادرار نمیگرفتم

دقت کردم وقتی هوا سرد میشه تکرر ادرار منم شروع میشه😢

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره
یه حرم میرم تا رسیدم باید سرویس برم بعدش همینطور. گمونم تقصیر مثانه هست .از بچگی همین بودم .جرات آب ...

من اخه هیچوقت این اندازه تکرر ادرار نمیگرفتم بخاطر سایز کلیه هام میترسم دکتر گفته وقتی عملکرد کلیه هات خوبه دلیلی برای ترس نیست خودت جثه کوچیکی داری کلیه هات هم کوچیکن و عیبی نداره اما دست خودم نیست سکته میزنم

شدیدا هم تلقینی ام و فکر میکنم کلیه هام درد گرفتن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اخه هیچوقت این اندازه تکرر ادرار نمیگرفتم بخاطر سایز کلیه هام میترسم دکتر گفته وقتی عملکرد کلیه ه ...

سلام خوبین..شما هم تو خواب حس زلزله یا لرزش دارید خوب شدید؟ دلیلشو فهمیدید ممنون میشم جواب بذید

♥️😍♥️
سلام خوبین..شما هم تو خواب حس زلزله یا لرزش دارید خوب شدید؟ دلیلشو فهمیدید ممنون میشم جواب بذید

زلزله؟ نه

ولی گاهی وقتا انگار کلیه هام قولنج میشکنن یا مثلا بهشون تلنگر میخوره😢