2777
2789
عنوان

بنظرتون این کار درسته اصلا

47 بازدید | 5 پست

شوهرم امروز دیدم با ی ماشین دیگه اومده خونه پرسیدم ماشین کی هست گفت ماشین خواهر زادم هست گفتم ماشین خودمون کجاست گفت قراره برن خواستگاری ماشین ازم گرفته خیلی ناراحت شدم آخه یعنی مثلا میخواد به دختر و خانواده دختر بگه این ماشین ما هست 

به شوهرم گفتم چرا قبلش مشورت نکردی گفت بهم نگفته برای چی میخواد اما دروغ میگه بهش گفته بعدشم بهم میگه گفته حتما می‌خوان با ماشین خوب برن

شما بودید ناراحت نمیشید از این حرکت ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چیز مهمی نیست که ناراحتی داشته باشه همین کارا و غر زدنا باعث میشه همسرت راست ماجرا رو نگه

یعنی دروغ بگه به ی خانواده اونم همکاری کنه بنظرم درست نیست من هنوز غر نزدم برای خودت چی میگی همین غر زدنا 

هرکاری آدم بکنه برای خودش پنهان کنه ک ممکنه طرف غرب بزنه خب هرچیزی اصولی داره همین چیزا باعث اخلتلاف بین من و همسرم و حتی اون دختر و خانواده اش میشه بعدا 

یعنی دروغ بگه به ی خانواده اونم همکاری کنه بنظرم درست نیست من هنوز غر نزدم برای خودت چی میگی همین غر ...

ای بابا شما خیلی جبهه گرفتید یخورده با ملایمت تر باشید 

یه ماشین دیگه چیزی زیاد مهمی نیست که بخواد اختلاف به وجود بیاره 

بلاخره میان تحقیق میفهمن

🦋