2777
2789
عنوان

موندم چکار کنم

48 بازدید | 7 پست

با توجه به شناختی ک از شوهرم دارم و واقعا هم دلم براش نمیسوزه دیگه چون تو بارداری خیلی گریه من درآورد

برای زایمان می‌خوان بیمارستان خصوصی گرون تر برم 

دوتا بیمارستان خصوصی برای زایمان تو شهر داریم گفتم برم اون ک گرون تره اما از طرفی چون مادر بزرگم اونجا بستری بود ده سال پیش و فوت کرد به خاطر مشکل ریه اینا حس خوبی ندارم جای من بودید چکار میکردید حدود چند میلیون تومنی گرون تره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گرونی مدنظرته یا اینکه کدوم بهتره؟؟

از لحاظ دکترم اون ک میگی بهتره بیمارستانش گرون تر میگیره 

من چون آدم خیلی فکری هستم مادربزرگم چندسال پیش اونجا فوت کرد یکم حسم بده 

از لحاظ دکترم اون ک میگی بهتره بیمارستانش گرون تر میگیره من چون آدم خیلی فکری هستم مادربزرگم چندسال ...

خب دکترت اشتباه میکنه ، تو برو ببین امکانات کدوم بهتره همون رو برو ، ببین کدوم برای مادر و بچه بهتره ! 

بعدم مادربزرگتونم خدا رحمتش کنه بنده خدا عمرش تموم شده بود قسمت بوده فوتش ! میتونست هر بیمارستانی باشه ، اما اگر خیلیییی برات مهمه برو اون یکی بیمارستان 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱