امروز روز هفدهم از ختم ۴۰روزه منه.هم نماز جعفر طیار میخونم هم توی خونه بقره پخش میکنم هم نمازامو میخونم.چهارشنبه ها یس نخودکی پخش میکنم.جمعه ها غسل چهل کلید میگیرم.۵۱۱۰یا خالق هم انجام دادم.شصت تا هم یس به حمزه سیدالشهدا دارم میخونم که حدودا روزی شش تا میخونم از دیروز شروع کردم.شما هم دعام کنید انشالله به حاجتم برسم.حاجتم اینه از تنهایی دربیام چون خیلی خیلی تنهام.امیدوارم توی همین چند روز بیامو بهتون بگم حاجتروا شدم
سفید بخت شین عزیزم لطفا برای امضام دعا کنید ممنونم
لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
امروز روز۲۰ختمم بود.نیمی از ختم گذشته.۶۰یس هدیه به حمزه سیدالشهدا روهم تموم کردم.خدایا بیست روز دیگه مونده.خواهش میکنم تو این بیست روز معجزه کن حال دلمو خوب کن التماست میکنم.من حالم خیلی بده.التماس دعا از همگی.انشالله حاجت رواییمو همینجا بذارم
امروز روز۲۰ختمم بود.نیمی از ختم گذشته.۶۰یس هدیه به حمزه سیدالشهدا روهم تموم کردم.خدایا بیست روز دیگه ...
بیست روز دیگه باید هرروز بقره پخش کنم و نماز جعفر طیار بخونم و سه چهارشنبه دیگه ختم یس نخودکی بخونم که انشالله هفتمی رو سر مزار خودشون بخونم بعد از حاجت روایی