2777
2789
عنوان

حجم دهی باس ن

166 بازدید | 17 پست

بچه ها من دیگه روزای اخره که دارم از شیاف حجم دهنده لارا استفاده میکنم و نتیجه بدی نگرفتم 

دوباره سفارش بدم؟

ما با حقیقت تصادف کردیم،رویاهامون مرد.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای چطوری از شیاف نمی ترسید 😂😂😂😂 ی چیزی بره ک دیگه نیاد 😂😂😂😂😂😂😂😂

اگه شرایط باشگاه رفتن داشتم هیچوقت استفاده نمیکردم

خو چ کاریه 

برو باشگاه 

من ی مدتی میرفتم با دستگاه کار میکردم احساس کردم Bآسنم خوشفرمتر شده بعد ک تو باشگاه ۲تا از خانما هم بهم گفتن مطمعن شدم ک تغییر کردم ولی چون باشگاه رو جابه جا کردن و خیلی دور شد دیگه ادامه ندادم متاسفانه 

قبلا سر کوچه خونمون بود اینقد نزدیک

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

عوارض نداشت برات .. منم خیلی توی فکرشم بگیرم ولی میترسم عوارض داشته باشه

بعد از استفاده کردن دمای بدنم گرم میشه فقط 5دقیقه بعدش دوباره برمیگردی به حالته عادی خودت

تبلیغه باور نکنید

اره بابا مگه میشه ؟ اگه راست بود این همه مردم خودشونو نمیکشتن برن پروتز و باشگاه و ...

به طرف میگن شما تو زندگیتون چی کم دارید ؟ میگه هیچی ... میگن : چرا ؟؟؟؟؟ میگه : دیروز بابام جلو همه گوزید مامانم گفت فقط همینو کم داشتیم......😍😂😐

خو چ کاریه برو باشگاه من ی مدتی میرفتم با دستگاه کار میکردم احساس کردم Bآسنم خوشفرمتر شده بعد ک تو ب ...

بعد از چه مدت ورزش کردن فهمیدی که باسنت فرم گرفته؟؟ چون منم دارم میرم باشگاه میخوام بدونم چند وقت برم بدنم فرم میگیره