2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم خداروشکر بهتره اره نبرینش بهتره

ممنونم عزیزم اره نمیرم بچه ام خیلی عذاب کشید سه بار بردمش دکتر تبش بالا ۳۹ درجه بود هم ویروس گرفته بود هم ۴ تا دندون داره میزنه بیرون 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
از خونه ما میاد

نه بو خیلی نزدیکه😂

ولی یه بار بوی مرغ میومد ناهار قرمه سبزی بود🥲😂

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

ما ساعت دوازده ظهر صبحانه خوردیم بعد رفتیم بیرون تو طبیعت هوا سرد و بارونی اینجا ،برگشتیم خونه ساعت شیش هم ناهار خوردیم فکرنکنم دیگه جا برای شام بمونه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
💔فقط میتونم بگم موفق باشین😂

نوکرتم😂

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

ممنونم عزیزم اره نمیرم بچه ام خیلی عذاب کشید سه بار بردمش دکتر تبش بالا ۳۹ درجه بود هم ویروس گرفته ب ...

ای خداا پسر منم ۸ ماهشه فعلا دو تا دندون درآورده خداروشکر تشنج نکرده با این تبش

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

قیمه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

گشنه پلو 

🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚