سلام منم بزرگ شده تهرانم ده سال اول زندگیمون تهران مستاجری کردیم بخاطرگرونی مسکن مجبورشدیم بیایم ماز ...
الهی بگردم حالتو درک میکنم،منم همینطور هستم اومدم مازندران و به نظرم هیچ جای ایران تهران نمیشه،ما خونه تهران رو فروختیم اومدیم اینجا خریدیم،الهی که اینجا برات خوب و خوش باشه الهی خدا انقدر بهت بده که دوباره بری تهران یه خونه خوب بخری
آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنونم الهی برای شمااینجاپرخیروبرکت باشه ماچندساله خونه اینجاروبرای فروش گذاشتیم امااصلا قسمت نشدبفر ...
اینجوری که سخته برای همسرت،ولی مطمئنم روزهای خوبی در پیش داری،با صبوری شما و تلاش همسرت حتما نتیجه خوبی در انتظارتونه،برای شما هم خیر و خوشی آرزو میکنم،انشاالله آروزهای امروزت داشته های فردات باشه
آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود