2777
2789

بهترین دکتر طب سنتی یا اسلامی مشهد معرفی میکنین

یا اگه شهر دیگه هست جوری باشه که بعد حضوری نتونستم برم ویزیت تلفنی یا آنلاین داشته باشه یا مشاوره بده

برای قبل و بعد بارداری

و یه متخصص زنان تو مشهد که خیلی کار درست باشه و دلسوز و مناسب بارداری های پر خطر

دوستانی که یکبار سرکلاژکردن برای بچه بعدی هم انجام دادین یا بدون مشکل بود؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین دکتر طب سنتی یا اسلامی مشهد معرفی میکنینیا اگه شهر دیگه هست جوری باشه که بعد حضوری نتونستم بر ...

متخصص زنان نامبروان  دکتر مهدی ترک زاده و آقای دکتر اسکوئی هستن

بعدش دکتر عاطفه تبریزنیا. دکتر هایده بیرامی،  دکتر شیرین زاده و حقی و دکتر علیزاده ارومیه ای

هيچی نیس

بهترین دکتر طب سنتی یا اسلامی مشهد معرفی میکنین
یا اگه شهر دیگه هست جوری باشه که بعد حضوری نتونستم برم ویزیت تلفنی یا آنلاین داشته باشه یا مشاوره بده
برای قبل و بعد بارداری
و یه متخصص زنان تو مشهد که خیلی کار درست باشه و دلسوز و مناسب بارداری های پر خطر
دوستانی که یکبار سرکلاژکردن برای بچه بعدی هم انجام دادین یا بدون مشکل بود؟

اینا مناسب هستن برای حاملگی های پر خطر مراقبت هاشون خوبه ؟یا چند نفری میفرستن تو اتاق

نزهت موسوی فر فکر کنم ولی ایتی بهول نه یوسفی هم خیلی خوبه اینا دیگه دکترای تاپ مشهدن

متخصص زنان نامبروان دکتر مهدی ترک زاده و آقای دکتر اسکوئی هستنبعدش دکتر عاطفه تبریزنیا. دکتر هایده ...

عزیز اینایی که معرفی کردین مطمئن هستن؟

برای حاملگی پر خطر جوری نباشه فقط اسم در اورده باشن 

همه چیزو بسپرن به زیر دستی هاشون 

من نیاز دارم دکتر دلسوز مریضش باشه