2777
2789
دانیاله اصلا شکست ناپذیر نیست 😂😂 به همه درخواست میده تاشایدیکی قبول کنه خیلی پشتکارداره .معروف سا ...

چرا تعلیق نمیشه؟

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

همچنین تازه یکیش با اسم زن درخواست داده بود قبول. کردم پیشنهادرابطع داد گفتم مایل نیستم گیرداد گفتم ...

تو چرا قبول کردی؟

من از۱۸سالگیم اینجا عضوم درخواست هیچ خر مشکوکی رو قبول نمیکنم

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا هم امنیت نداریم دیگه 

من الان چندوقته کلا درخواست هارا رد میکنم .مرد زن نما هم زیاد شده تو سایت کاربری شون زنه بعد میفهمی مردن البته مرد نه نر

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
اسمشو بگو 😦

مال یکسال پیش اون یکی کاربریم بود الان تعلیقه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

دقیقا اکثر مردای میان نی نی سایت ،همین الآنم ی نر دیگش درخواست داد

شیطونه میگه تو امضات۴خط فحش بنویسی

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

تو چرا قبول کردی؟من از۱۸سالگیم اینجا عضوم درخواست هیچ خر مشکوکی رو قبول نمیکنم

نمیدونستم مرده مشکوک نبود تاپیک دکترزنان داشت

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

اینجا هم امنیت نداریم دیگه من الان چندوقته کلا درخواست هارا رد میکنم .مرد زن نما هم زیاد شده تو سایت ...

اره اگه میشد همه تاپیک هام حذف میکردم ی ثانیه نمیومدم این سایت ،من از سال ۸۹خواننده خاموش بودم چقد صفا داشت چقد همه خوب بودن