2777
2789
فکر کنم طرف خود نی نی یار هست دارهکاربرها رو امتحان میکنه

😂زدی تو خال

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

دانیال یا خواهرش؟؟؟

نه خود دانیال رو میگم😂😂چون تعلیق نمیشع اصلا

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂زدی تو خال

باید حواسمون رو جمع کنیم🤦‍♀️👀

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

نه خود دانیال رو میگم😂😂چون تعلیق نمیشع اصلا

نورچشمیه 😂

تمام آدمهايى كه از ارتفاع میترسند، يك روز، یک جا و در یک لحظه داشتند سقوط میكردند و دستشان را به اميد گرفته شدن دراز كردند، اما نبوده دستى، نبوده تكيه گاهى، و طورى با سر زمين خوردند، كه حالا از یک پله ى نيم مترى هم ترس دارند! هواى اين آدمها را بايد داشت اگر دستشان را نمیگيريد، هلشان هم ندهيد!

اینجا کافیه یچیزی بگی تا سیل درخواست ها روانه بشه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
من تا تاپیک عاشقونه برای کراشم میزنم درخواست ها :

همچنین تازه یکیش با اسم زن درخواست داده بود قبول. کردم پیشنهادرابطع داد گفتم مایل نیستم گیرداد گفتم همسردارم شروع کرد اه و ناله خوشبحال همسرت دختر کم پیدا میشع اینطوری و.🫤

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

نه زیادم سخت نیست طرف بیکار و بیعار باشه تو هرکدوم یه اسم میگه

اسم باشخصیت فرق داره البته دیدم کاربرایی که یه اکانت روانشناس بودن اکانت بعدی وکیل 

تمام آدمهايى كه از ارتفاع میترسند، يك روز، یک جا و در یک لحظه داشتند سقوط میكردند و دستشان را به اميد گرفته شدن دراز كردند، اما نبوده دستى، نبوده تكيه گاهى، و طورى با سر زمين خوردند، كه حالا از یک پله ى نيم مترى هم ترس دارند! هواى اين آدمها را بايد داشت اگر دستشان را نمیگيريد، هلشان هم ندهيد!