2777
2789

دانیاله  اصلا شکست ناپذیر نیست 😂😂 به همه درخواست میده تاشایدیکی قبول کنه خیلی پشتکارداره .معروف سایته😂🤦‍♀️

ما آدم هابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سختگیر، و برای اشتباهات خودوکیل مدافعانی چشم پوش هستیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂😂😂😂عجیبه فکر کنم تا حالا به من درخواست نداده

منم چون اولین بار بود بهم درخواست داده بود

تاپسک زدم که

آخ جون دانیال به منم درخودست داد💃💃💃💃

همه فهمیدن فان هستش غیر آبجیش😂😂😂

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

ب خودمم نزدیک چهار بار

😂 ب دل نگیر عزیزم مشخصه چقدر مریضه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

دانیاله اصلا شکست ناپذیر نیست 😂😂 به همه درخواست میده تاشایدیکی قبول کنه خیلی پشتکارداره .معروف سا ...

باید نی نی یار چنین مواقعی لغوش کنه ،من مخالف بودن مرد نیستم ولی وقتی مدام داری تاپیک میزنی میخوای سبک بشی و دلم کمی باز بشه ی مزاحم مدام ببپره وسط درخواست بده

دخترش کیه! خودشه با حساب زن نما میاد

نه میشناسم طرف روخودش نبود

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

آره کل سایت گفتن که به ما هم درخواست دادههمه رو زخمی کرد!!!!

پس خواهروبرادری چندشن

تمام آدمهايى كه از ارتفاع میترسند، يك روز، یک جا و در یک لحظه داشتند سقوط میكردند و دستشان را به اميد گرفته شدن دراز كردند، اما نبوده دستى، نبوده تكيه گاهى، و طورى با سر زمين خوردند، كه حالا از یک پله ى نيم مترى هم ترس دارند! هواى اين آدمها را بايد داشت اگر دستشان را نمیگيريد، هلشان هم ندهيد!

من باردار چرا نباید تو سایت زنان بارداری تاپیک درد دلم بنویسم دلگرفتگیم برطرف بشه ک یک مرد در یک لحظ ...

بنویس عزیزم ما میخونیم و گوش میدیم اهمیت نده به مزاحم

اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻

دانیاله اصلا شکست ناپذیر نیست 😂😂 به همه درخواست میده تاشایدیکی قبول کنه خیلی پشتکارداره .معروف سا ...

فکر کنم افتاده رو دور لج

بله ،بالاتر یه نفر ب من گفت چقد گنده اش می‌کنی برای من ک باردارم این لحظه حس خفگی دارم از غربت و همه ...

از اینا همیشه هست😂😂

من دوسال پیش خیلی فعال بودم برای همین درخ زیاد بود

بعد اون موقع نی نی یار ۵ تعلیق می‌کرد شات نر های مزاحمی ک درخ میدادن میزاشتم بعد تعلیق میشدن

ی مشت پیک می میگفتن رد کن نیاز ب تاپیک نیست یا من همیشه رد میکنم تو هم رد کن😂😂 انگار من از اونا الگو میگیرم😐

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)