2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

به منم پیام داد درخاست زد

من جواب ندادم

جالبه خیلی زیرکانه میره جلو

ولی دیگه وقتشه کاربریش به فنا بره

برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن

مگه ابجیش هم سایته ؟حتما خودشه نقش ابجیش بازی میکنه

ابجیش که نه

حتما ..... دخترش بود که امد تاپیکم رو بهم ریخت دیگه

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

نر چندش خیلی بیکاره

نی نی سایت هم ک بی در و پیکر شده حداقل قدیما وقتی اینا درخ میدادن تعلیق میشدن

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

چقدر گندش میکنی بی محلی کن بابا

گنده اش نمیکنم ،من دوست ندارم بیام سایتی ک مربوط ب بارداری  ،ن یک بار چندبار کافیه کوچیک ترین تاپیک بزنی بیاد درخواست بده و حس کنی ی مزاحم مدام نمی‌ذاره با هم جنست درد دل کنی 

الان آبجیش میاداون شب امد من واسش تاپیک زده بودم آبجیش امد

آبجیش میدونه داداشش به تمام سایت درخواست داده 

تمام آدمهايى كه از ارتفاع میترسند، يك روز، یک جا و در یک لحظه داشتند سقوط میكردند و دستشان را به اميد گرفته شدن دراز كردند، اما نبوده دستى، نبوده تكيه گاهى، و طورى با سر زمين خوردند، كه حالا از یک پله ى نيم مترى هم ترس دارند! هواى اين آدمها را بايد داشت اگر دستشان را نمیگيريد، هلشان هم ندهيد!

نر چندش خیلی بیکارهنی نی سایت هم ک بی در و پیکر شده حداقل قدیما وقتی اینا درخ میدادن تعلیق میشدن

بله ،بالاتر یه نفر ب من گفت چقد گنده اش می‌کنی برای من ک باردارم این لحظه حس خفگی دارم از غربت و همه چی تاپیک میزنم هم جنس خودم کنارم باشه ی نفر نر بخواد مزاحمم باشه بشدت ضد حاله

خواهر برادری تو سایتن؟😐😐😂😂

😭😂😂😂😂😂

یعنی من و ترنج هر چی اینو میکوبیدیم

باز میگفت چرا تاپیک زدی

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

به منم پیام داد درخاست زدمن جواب ندادمجالبه خیلی زیرکانه میره جلوولی دیگه وقتشه کاربریش به فنا بره

می‌دونی من الان برای چندین بار کافیه بنویسم دلم گرفته درخواست داده ب همه درخواست میده

دانیال ۲۴۴کثیف تراز تو هم‌هست

سه بار ب من درخواست داده🤣

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

آبجیش میدونه داداشش به تمام سایت درخواست داده

آره کل سایت گفتن که به ما هم درخواست داده

همه رو زخمی کرد!!!!