2777
2789
عنوان

قانون جذب

76 بازدید | 16 پست

اعتقاد ندارین نظر ندین 🙏🏻برا جذب همسر ایده آلم کلی مینویسم و کلی شکرگزاری میکنم 

ولی انگار چون خیلی منتظر نتیجه‌م نتیجه نمیگیرم؟

چیکار کنم انقد وابسته به نتیجه نباشم ؟هر پیشنهادی که دارین بگین خواهشا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سختیش به رها کردنشه

اغلب بارم منتظرن و همین که بگی وای چرا نمیشه یعنی هیچ کاری نکردی

باید بدون خواسته ات خوش باشی انگار نبودش مهم نیس

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

چجوری اخه میشه؟

زیاد منم در موردش نمیدونم تا جایی که میدونم میگن باید درخواست کنی و شکرگزاری کنی و بعدش رها کنی چون فرکانس رو فرستادی به کائنات تا زمانش برسه و اون چیز رو بهت بده

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
سلام عزیزم چ‌دوره ایی گوش میکنی ؟ فقط شکر گزاری خالی میخوام بدونم ک درست بتونم راهنمایی کنم چون من ۵ ...

هیچ دوره ای فقط یوتیوب دکتر رضایی نگا میکنم 

من یه مدت طولانی همش تصویر سازی و سابیمینال و نوشتن و….انجام میدادم ولی هنوزم جواب نگرفتم هیچ کسی هم سمتم نمیاد 

سختیش به رها کردنشهاغلب بارم منتظرن و همین که بگی وای چرا نمیشه یعنی هیچ کاری نکردیباید بدون خواسته ...

دقیقا دیالوگم همش همینه 

چرا نشد چرا نمیشه

دوستان رها گردن با حفظ شور اشتیاق لطفا بگین از چ‌استادی صحبت هاتونو بیان میکنید ک اطلاعاتمون بالا برع

کوین ترودو میگه باید خواستت جوری باشه ک انگار فردا قراره بت برسه 

یادتونه شبی ک فرداش عید بود با چ‌ذوقی میخوابیدیم میگفتم اخ جون قراره عیدی بمون بدن 

میگه نسبت ب خواسته باید همون جور شچر و شوق داشته باشی و فک کنی فردا شب عیده و خواسته تو پشت در هست و خدا اجابت کرده

خانم استر میگه کائنات همیشه همه خواسته ها رو پاسخ میده منتهی ماذتوی دریافت مشکل داریم ک مبحثش طولانیه...

هیچ دوره ای فقط یوتیوب دکتر رضایی نگا میکنم من یه مدت طولانی همش تصویر سازی و سابیمینال و نوشتن و….ا ...

عزت نفس خلعتبری اولین مرحلس من شروع کار عزت نفس کار کردم بسیار تاثیر گزاره و تمام باورهاتو میکشه بیرون و کاری میکنه ادما خودشون دنبالت بیوفتن