2777
2789
عنوان

درب ورودی ساختمون طبقه بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 22 پست
عکس شما نیست عکس لباس مال یه خانم دیگه هست عکسی از شما نبود

عزیزم عکس من لباس سفید دارم با میکاپ شینیون نیود واقع

دکتر داروساز هستم 💗خوشحال میشم سوالی داشتین ازم بپرسید 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا خون‌های که به صورت آپارتمانی باشه یک در ورودی داره و راه پله مشترک که هر واحد در ورودیش توی ر ...

ممنون از وقتی گذاشتین .ما میخوایم خونه بسازیم و چون عرض زمین کم هست و از طرفی نمیخواستیم درب وردی دوطبقه مشترک باشه گفتیم ورودی طبقه بالا از پارکینگ باشه.به نظر شما اینکار اشتباهه درسته؟

ممنون از وقتی گذاشتین .ما میخوایم خونه بسازیم و چون عرض زمین کم هست و از طرفی نمیخواستیم درب وردی دو ...

با نقشه نظام مهندسی و مجوز می خواهید بسازید یا بدو ن مجوز و بصورت تخلف؟

کاربر آقا 
با نقشه نظام مهندسی و مجوز می خواهید بسازید یا بدو ن مجوز و بصورت تخلف؟

با مجوز ولی نمیدونم اینکار شدنی هست یا نه البته قسمت پشت خونه هم حیات خلوط میشه و فکر کنم میشه پاگرد پله رو طوری طراحی کرد که یه پنجره به حیاط خلوت داشته باشه

با مجوز ولی نمیدونم اینکار شدنی هست یا نه البته قسمت پشت خونه هم حیات خلوط میشه و فکر کنم میشه پاگرد ...

اگه با نقشه می‌سازید و قصد گرفتن پایان کار و تفکیک سند دارید باید ضوابط رو رعایت کنید و طبق نقشه بسازید

کاربر آقا