2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من سه سال با یکی دوست بودم و کاملا احساس می کردم عاشقمه بعد یه شب ساعت سه پاشدم برم دستشویی یه تک انداختم بهش آخه خیلی تک میزدیم که بگیم مثلا تو فکرتم و در کمال تعجب سی دقیقه مشغول بود

اس زدم که خیلی عوضی تشریف داری ببین چطور آتیشت میزنم و اونم بهونه پشت بهونه که تو باغ بودیموووو پای دوستمو سگ گاز گرفتو و از این چرندیات.... بعد چند ماه من با یکی ازدواج کردم و اون تا الان که شش سال می گذره آویزون خونوادش هستش

من بابا ندارم، بابام چشاش رو بسته

نه بابا چه ربطی داره عشق به نامردی آخه؟ اینو قبول کن که تو خودت با عقل و انتخاب دل به کسی میدی دیگه اگر اون طرف میزاره میره که نباید تاوانی بده .؟ و گرنه باید هرروز تاوانه هزاران نفریو که یک طرفه دوستمون دارند میدادیم. عشق یه حس دوطرفست دیگه الان کمتر کسی اونقدر نمیدونه که یک طرفه وارد رابطه ای بشه پس اگر اینکارو کنه چوبه خودش و تدبیرشو میخوره نباید کسی براش تاوان بده که

من باعث شدم سر کار بره.خونه بخره.انا اون بیشتر از ی بار نیومد خواستگاری.تا نه شنید رفت.دلم خیلی واس خودم میسوزه.حالا میگه الان ک شرایط دارم میرم در خونه یکی دیگ

نه بابا چه ربطی داره عشق به نامردی آخه؟ اینو قبول کن که تو خودت با عقل و انتخاب دل به کسی میدی دیگه ...

بخدا دو طرفه بود عشقمون اما مادر و خواهرش دقیقه نود بعد ۷سال پرش کردن

بخدا دو طرفه بود عشقمون اما مادر و خواهرش دقیقه نود بعد ۷سال پرش کردن

ببین تو شما بله بوده ولی تو اون نبوده. کسی که به قول خودت 7 سال عاشقه چطور پر شه؟ بزار یه چیزی بهت بگم مردا خیلی احساسی تر از زنهان پس مطمئن باش اگر عاشق باشند محاله بتونن پر بشن

اون میره خیلی شیک زندگیش رو. میکنه شما هم بهتره با این واقعیت هرچند تلخ کنار بیای همه گریه هاتو کن غصه هاتو بخور اما عاقلانه و قوی پاشو نه اینکه خودت رو گول بزنی . میخای بشینی ببینی حالا اون کجا تاوان پس میده؟ که چی بشه؟ که شاید یاد تو بیفته؟ شاید بفهمه اشتباه کرده؟ شاید پشیمون شه؟ از این پشیمونی چی میخای برگرده؟ بیاد بگه اشتباه کردم؟ به چه دردت میخوره دختره خوب به نظرم یه صدقه بنداز که خدا همچین آدمی رو قبله اینکه به مرحله مهمی برسی از دور حذف کرده برات و خوب و خوش ادامه بده اینبار حواست رو بده به اینکه اشتباهی دل نبندی بزار اون آدمه باشه که بدوه دنبالت بزار اون بترسه از دست دادن تو . حرفای من شاید تلخ باشه ولی دارم ته ته واقعیت رو بهت میگم از من به تو نصیحت اون پسر پادشاهم بوود اگر دوروز دو ماه دوسال دهسال دیگه برگشت محلشم نزار . خودتو ارزون نگیر.