2777
2789
عنوان

میشه بگین بعد طلاق چی در انتظارمه

499 بازدید | 25 پست

شوهرم به شدت دروغ گو و دو رو که فقط تمام فکرش رابطه و اسم زنهای دیگه رو آوردن و فحش جنسیه..نمیذاره هیچکس بیاد خونم ..اصلا رابطه خوبی با خاخوادم نداره ..همهدفکرش پیش نامزد سابقه...همش دنبال اسکرین گرفتن و اتو گرفتن از منه که مثلا بعد طلاق ابرومو ببره

..هیچ دوست داشتنی تو وجودش نیست فقط به خاطر منفعت و آبروش منو نگه داشته 

منم با یه بچه دو ساله بعد طلاق چ آینده ای میتونم داشته باشم؟

با این وضعیت چرا بچه دار شدی😕

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی گلم زندگی ب خودت افکارت ربط دارهه

من دیدم ی خانوم دخترش همسن من با ی پسر کوچیک دوباره با ی مجرد ازدواج کرد 

ولی باز از ی طرف دخترخالم خودش باخت

فقط ب خودت بستگی دارهه

سخت نگیر و ازاد باش کار کن مستقل باش 

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

منم تو شرایط توام عزیزم پسر من ۸سالشه  با این تفاوت شوهر من شکاک بدبینه اصلا اهل خیانت نیست مدام در کنازش استرس دارم وقتی خونه س انگار دنیا رو سرم اوار شده ازش متنفر شدم فقط دارم ثانیه شماری میکنم از این زندگی به قول خودش لاکچری بزنیم بیرون واسه خودم از این به بعد زندگی کنم

همه چیز بستکی به خودت داره... به دیدگاه خودت... یکی میگه تنهایی بهتر از این زندگی... یکی حاضره تو انباری بخوابه و همه سختی ها رو تحمل کنه تا یه همچین مردی رو... یکی میکه به درک کنار بچم خوشم... یکی میگه اونقدر کار می کنم. و سختی می کشم وزندگیمو میسازم... تو از زندکی چی میخوای...