2789
عنوان

برررف

197 بازدید | 18 پست

جاده چالوس😍

تو برف گیر کردیم دعا کنید برامون 

بی بقچه نشید یه وقت😓

اگر جواب ندادم بدونید چون نتم خیلییی ضعیفه😩

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

وای خدارو شکر باز یه برف اومد. ایشالا که چیزی نمیشه فقط احتیاط کنین و با سرعت حرکت نکنین

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مگه خبر نداشتی جاده چالوس دیشب مسدود شده بود؟؟ صبح گفتن یه محور تونستن باز کنن رفت و آمد به کندی انجام میشد‌. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

الان چه وقت شمال رفتنه؟! داداش خودمم شمال دانشجوئه. مامانم اینا نمیزارن بیاد میگن خطرناکه با این وضع جاده!

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
مگه خبر نداشتی جاده چالوس دیشب مسدود شده بود؟؟ صبح گفتن یه محور تونستن باز کنن رفت و آمد به کندی انج ...

نه بابا ما دیشب اومدیم هیچ خبری نبود امروز داشتیم برمیگشتیم اینجوری شد

داشتید میرفتید شمال جوج بزنید...عیب نداره حالا یه برف و شیره بزنید بر بدن خوشبحالتون منم برف ...

نه بابا😂 کار داشتیم

الان چه وقت شمال رفتنه؟! داداش خودمم شمال دانشجوئه. مامانم اینا نمیزارن بیاد میگن خطرناکه با این وضع ...

ببشخید😓